Iancu Sterp se însoară cu Denise Coţolan. Anunţul făcut de fratele lui Culiţă: „Acum chiar nu mai dau înapoi”

Iancu Sterp se însoară cu Denise Coţolan. Fratele lui Culiţă trăieşte de ceva vreme o poveste de dragoste, care, după spusele lui, va ajunge să se oficializeze. Chiar dacă până acum nu a vrut să renunțe la viața de burlac, lucrurile s-au schimbat.

12 nov. 2022, 18:00
Iancu Sterp se însoară cu Denise Coţolan. Anunţul făcut de fratele lui Culiţă: „Acum chiar nu mai dau înapoi”
Iancu Sterp se însoară cu Denise Coţolan

Iancu Sterp se însoară cu Denise Coţolan. Chiar tânărul a făcut anunţul pe reţelele de socializare, unde le-a arătat fanilor cât de gospodină este iubita lui şi nu mai vrea să o piardă.

Citeşte şi: Iancu Sterp, ameninţat cu bătaia în plină stradă. „Agresorii” sunt două vedete celebre. Imaginile au ajuns pe Internet: „S-au luat de mine”

Iancu Sterp se însoară cu Denise Coţolan

Fratele lui Culiţă le-a arătat tuturor ce masă copioasă a pregătit pentru el partenera sa de viață și a anunțat că aceasta este aleasa inimii sale.

Eu nu mai am cuvinte. Ce să zic, am tot evitat să mă însor, dar acum chiar nu mai dau înapoi. Priviți ce gospodină desăvârșită”, a mărturisit Iancu Sterp pe InstaStory.

Totuși, cei doi nu au stabilit încă data fericitului eveniment și nici alte detalii legate de viitoarea nuntă din familia Sterp.

Legătura dintre Iancu și Denisa este veche și a început când cei doi erau adolescenți, mai exact în liceu. Încă de atunci, vedeta s-a îndrăgostit de Denisa, însă fiindcă erau foarte tineri, povestea lor nu s-a transformat în nimic serios la acea vreme.

Câțiva ani mai târziu, cei doi s-au reîntâlnit şi au realizat cât de puternice sunt sentimentele pe care și le poartă unul celuilalt, așa că au devenit un cuplu.

E poveste lungă. Povestea noastră e de opt ani, numai că nu ne știa nimeni, nu eram la TV. E din liceu, eu eram în clasa a X-a, ea a IX-a, eram mai copii, am fost atunci împreună, eram mai necopți la minte.

 După care am luat-o pe drumuri un pic separate, dar uite, dacă dragostea este adevărată și mare, până la urmă ne-am intersectat și suntem împreună acum. A fost singura fată de care am fost îndrăgostit și pe care am iubit-o și de aia niciodată nu mi-am putut lua gândul de la ea.

În perioada asta de 7-8 ani cât nu am avut relație, noi ne-am mai dat câte un mesaj, am mai vorbit pe ici, pe colo, aveam scânteia aia, iar acum ne-am mai maturizat și am decis să fim fericiți. Acum suntem bine. A venit din partea amândurora și natural. Acum vrem să recuperăm timpul pe care l-am pierdut”, a spus Iancu Sterp, potrivit Wowbiz.ro.