Ianis Hagi are Scoţia la picioare: „Ianis, vrei să te măriţi cu mine?” şi „Ianis e mai bun ca tatăl său”

Fanii şi presa din Scoţia s-au întrecut în elogii la adresa lui Ianis, după ce dubla acestuia a adus victoria lui Rangers cu 3-2 în meciul cu Braga.

RomaniaTV.net
21 feb. 2020, 06:00
Ianis Hagi are Scoţia la picioare: „Ianis, vrei să te măriţi cu mine?” şi „Ianis e mai bun ca tatăl său”

Ianis Hagi îşi continuă evoluţiile bune în tricoul lui Glasgow Rangers şi în Europa League, unde elevii lui Steven Gerrard au întâlnit joi seară împotriva ocupantei locului 3 din Portugalia, Braga.

Împrumutat de Viitorul la echipa scoţiană, Hagi a marcat atât primul gol al echipei sale, cât şi pe cel al victoriei, şi a fost elogiat în presa locală, iar fanii au avut şi ei doar cuvinte de laudă pe reţelele de socializare.

„Ianis Hagi, te măriţi cu mine?”, „Ianis, eşti lumea mea” şi „Ianis Hagi este mai bun decât a fost tatăl său, da, m-aţi auzit bine”, au fost doar câteva dintre reacţiile fanilor, relatează Digisport.ro.

Și presa scoțiană a fost „la picioarele” jucătorului de 21 de ani, care a avut o acuratețe a paselor de 85%.

„Ianis Hagi a condus această revenire, marcând primul și al treilea gol, celălalt fiind înscris din acțiunea personală a lui Joe Aribo”, au scris jurnaliștii de la scotsman.com.

„O finalizare fină a lui Ianis Hagi a fost urmată de un gol uimitor al lui Joe Aribo. Golul câștigător a fost marcat cu ajutorul zidului advers.

Lovitura liberă a lui Ianis Hagi a fost deviată și portarul Matheus nu a putut să oprească al doilea gol al românului în această seară”, au scris cei de la BBC.

Citeşte şi: REZULTATE EUROPA LEAGUE 2020: Ianis Hagi, dublă pentru Rangers VIDEO