Ianis Hagi, decizie de neînţeles. Decarul naţionalei se autoexclude dintr-o eventuală finală la Euro2024

România s-a calificat la Euro după 8 ani, turneu care se va disputa între 14 iunie și 14 iulie. Ianis Hagi e conștient că naționala nu are cum să ajungă în fazele superioare ale competiției din Germania, astfel că și-a programat nunta în ultima zi de disputare a turneului final.

22 mart. 2024, 17:40
Ianis Hagi, decizie de neînţeles. Decarul naţionalei se autoexclude dintr-o eventuală finală la Euro2024

Internaționalul român a ales data în care se va căsători religios cu Elena Tănase, iar evenimentul va avea loc chiar în ziua disputării finalei Euro 2024, pe 14 iulie. Juniorul și iubita lui s-au căsătorit civil de Crăciun, la nunta lor participând peste 400 de invitați. La cununia religioasă din vara acestui an, Ianis Hagi vrea o petrecere la fel de fastuoasă, cu sute de prieteni care să le fie alături mirilor.

Pentru acest eveniment, internaționalul tricolor a impus un dress code, astfel că nuntașii vor trebui să se încadreze în stilul black tie. Așadar, domnii vor trebui să îmbrace costume în culori închise, cămașă albă și papion, în vreme ce reprezentantele sexului frumos sunt rugate să poarte rochii elegante, negre, mov, aurii sau argintii.

România începe pregătirea pentru Campionatul European din vară cu un meci amical împotriva Irlandei de Nord, la București, pe Arena Națională.

Pentru acțiunea din această lună, care prevede și o partidă de pregătire împotriva Columbiei, selecționerul Edi Iordănescu a ales 29 de jucători. Pentru EURO, Iordănescu va trebui să trieze serios, întrucât la turneul final poate lua numai 23 de nume.

Înaintea primului dintre cele 4 meciuri amicale – România va juca în iunie cu Bulgaria și Liechtenstein -, Ionuț Rada, fost fundaș campion al României alături de CFR Cluj, a schițat un prim „11” ideal.

Citeşte şi: PRIMA TV LIVE VIDEO România – Irlanda de Nord ONLINE STREAM. Încep antrenamentele oficiale pentru Euro 2024

În poartă, Rada l-a ales la PrimaSport pe Horațiu Moldovan, portarul lui Atletico Madrid, fotbalist fără meci jucat de mai bine de două luni, de la transferul în Spania.

Linia defensivă este aproape identică cu cea standard din preliminarii, cu o excepție: locul lui Nicușor Bancu, accidentat, a fost luat de Deian Sorescu.

La mijloc, Rada a mers pe mâna lui Olaru lângă Răzvan Marin și Nicolae Stanciu. Olaru parcurge un sezon extraordinar de campionat la FCSB, dar nu a fost niciodată piesă de bază la națională.

Surprize apar și în benzi, unde fostul fundaș a mers pe Ianis Hagi și Denis Drăguș, în condițiile în care alegerile firești ar părea Dennis Man și Florinel Coman, ambii în mare formă.

Atacantul central, George Pușcaș.

Citeşte şi: Simona Halep ar putea reveni curând pe teren după înfrângerea de la Miami Open. Presa o dă ca posibil “guest star”