Ianis Hagi, decizie de neînţeles. Decarul naţionalei se autoexclude dintr-o eventuală finală la Euro2024

România s-a calificat la Euro după 8 ani, turneu care se va disputa între 14 iunie și 14 iulie. Ianis Hagi e conștient că naționala nu are cum să ajungă în fazele superioare ale competiției din Germania, astfel că și-a programat nunta în ultima zi de disputare a turneului final.
Mircea Filipescu
22 mart. 2024, 17:40
Ianis Hagi, decizie de neînţeles. Decarul naţionalei se autoexclude dintr-o eventuală finală la Euro2024

Internaționalul român a ales data în care se va căsători religios cu Elena Tănase, iar evenimentul va avea loc chiar în ziua disputării finalei Euro 2024, pe 14 iulie. Juniorul și iubita lui s-au căsătorit civil de Crăciun, la nunta lor participând peste 400 de invitați. La cununia religioasă din vara acestui an, Ianis Hagi vrea o petrecere la fel de fastuoasă, cu sute de prieteni care să le fie alături mirilor.

Pentru acest eveniment, internaționalul tricolor a impus un dress code, astfel că nuntașii vor trebui să se încadreze în stilul black tie. Așadar, domnii vor trebui să îmbrace costume în culori închise, cămașă albă și papion, în vreme ce reprezentantele sexului frumos sunt rugate să poarte rochii elegante, negre, mov, aurii sau argintii.

România începe pregătirea pentru Campionatul European din vară cu un meci amical împotriva Irlandei de Nord, la București, pe Arena Națională.

Pentru acțiunea din această lună, care prevede și o partidă de pregătire împotriva Columbiei, selecționerul Edi Iordănescu a ales 29 de jucători. Pentru EURO, Iordănescu va trebui să trieze serios, întrucât la turneul final poate lua numai 23 de nume.

Înaintea primului dintre cele 4 meciuri amicale – România va juca în iunie cu Bulgaria și Liechtenstein -, Ionuț Rada, fost fundaș campion al României alături de CFR Cluj, a schițat un prim „11” ideal.

Citeşte şi: PRIMA TV LIVE VIDEO România – Irlanda de Nord ONLINE STREAM. Încep antrenamentele oficiale pentru Euro 2024

În poartă, Rada l-a ales la PrimaSport pe Horațiu Moldovan, portarul lui Atletico Madrid, fotbalist fără meci jucat de mai bine de două luni, de la transferul în Spania.

Linia defensivă este aproape identică cu cea standard din preliminarii, cu o excepție: locul lui Nicușor Bancu, accidentat, a fost luat de Deian Sorescu.

La mijloc, Rada a mers pe mâna lui Olaru lângă Răzvan Marin și Nicolae Stanciu. Olaru parcurge un sezon extraordinar de campionat la FCSB, dar nu a fost niciodată piesă de bază la națională.

Surprize apar și în benzi, unde fostul fundaș a mers pe Ianis Hagi și Denis Drăguș, în condițiile în care alegerile firești ar părea Dennis Man și Florinel Coman, ambii în mare formă.

Atacantul central, George Pușcaș.

Citeşte şi: Simona Halep ar putea reveni curând pe teren după înfrângerea de la Miami Open. Presa o dă ca posibil “guest star”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!