Simona Halep ar putea reveni curând pe teren după înfrângerea de la Miami Open. Presa o dă ca posibil “guest star”

Simona Halep ar putea participa la turneul de categorie WTA 250 de la Rouen. Organizatorii nu au făcut un anunţ în acest sens, însă românca ar fi “invitata ideală” pentru această competiţie, relatează welovetennis.fr.

22 mart. 2024, 10:47
Simona Halep ar putea reveni curând pe teren după înfrângerea de la Miami Open. Presa o dă ca posibil “guest star”

Simona Halep ar putea reveni pe teren foarte curând. După meciul pierdut în primul tur la Miami Open în fața Paulei Badosa, Simona Halep ar putea participa la turneul de categorie WTA 250 de la Rouen, Franța. Organizatorii nu au făcut un anunţ în acest sens, însă românca ar fi “invitata ideală” pentru această competiţie, relatează welovetennis.fr.

Citește și: Simona Halep: „Sunt bătrână. Nu mai sunt atât de tânără şi trebuie să gestionez foarte bine revenirea. Nu vreau să mă accidentez”

Turneul de la Rouen, care a trecut de la categoria WTA 125 la WTA 250 şi va avea loc între 13 şi 21 aprilie, şi-a dezvăluit joi line-up-ul, din care fac parte, între altele, Caroline Garcia, Mira Andreeva, Anastasia Pavliucenkova, Sloane Stephens, Karolina Pliskova şi Clara Burel.

“Dar avem o bănuială că un anunţ important ar putea fi făcut în curând pentru a sărbători această primă ediţie. Simona Halep este invitata ideală pentru acest tip de turneu, deoarece românca, de la sfârşitul suspendării, este în căutare de meciuri şi de încredere, iar clasamentul ei nu îi permite accesul la cele mai mari turnee din circuit. Vom afla în curând dacă We Love Tennis a avut sau nu intuiţie…”, notează welovetennis.fr.

Simona Halep a revenit în circuitul WTA la Miami Open, după ce TAS a redus suspendarea sa de la patru ani la nouă luni.

 

Simona Halep a anunţat la Miami cine va fi noul ei antrenor

Simona Halep a anunţat la Miami cine va fi noul ei antrenor. Fostul lider WTA va lucra cu Carlos Martinez, un antrenor de tenis spaniol în vârstă de 49 de ani, originar din Barcelona. Simona Halep a menționat că va avea o perioadă de pregătire și cunoaștere cu Carlos Martinez după turneul de la Miami, când se va întoarce în Europa.

Carlos Martinez (49 de ani) este cunoscut colaborarea cu alte jucătoare de tenis de top precum Clara Tauson, Svetlana Kuznetsova și Daria Kasatkina, ceea ce i-a adus încrederea campioanei române în abilitățile sale. Simona Halep și-a exprimat speranța că va avea o bună înțelegere cu noul său antrenor și că vor lucra împreună pentru a atinge performanțe remarcabile.

„Am vorbit cu Carlos Martinez, o să am o perioadă de pregătire, de cunoaștere, să spun așa, după Miami, când mă voi întoarce în Europa. Sper să meargă bine, eu îl apreciez foarte mult, a lucrat cu jucătoare care mie mi-au plăcut foarte mult, cum a fost Svetlana Kuznetsova și îi admir munca foarte-foarte mult. Sper să ne înțelegem și sper să fiu aptă să muncesc la nivelul la care el își dorește și să facem treabă bună împreună”, a declarat Simona Halep pentru Digi Sport.

Citeşte şi: Simona Halep, atacată violent de Caroline Wozniacki: „Aceşti oameni n-ar trebui să primească wild-card-uri”. Cum a replicat

Simona Halep a fost antrenată ultima oară de Patrick Mouratoglou, de care s-a despărţit în momentul izbucnirii scandalului de dopaj.