Ianis Hagi, DESFIINŢAT. Atac fără precedent la fiul lui Gică Hagi

Ianis Hagi, unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti, este atacat dur de un fost internaţional român.

21 oct. 2015, 13:24
Ianis Hagi, DESFIINŢAT. Atac fără precedent la fiul lui Gică Hagi

Ianis Hagi este desfiintat de Claudiu Vaiscovici, fost jucator la Dinamo si la echipa nationala.

„Am vazut ca Gica a spus ca Ianis va fi un jucator mai bun ca el. Nu cred. Niciodata! Sa dea Dumnezeu, ca noi, pentru tara, pentru Romania, avem nevoie, dar nu cred. Eu am invatat de la Mircea Lucescu ca viteza e de trei feluri: de reactie, de executie si de deplasare.

Gica le avea pe toate. Pe toate trei! Ianis, nu… Nu are nici de deplasare, nici de executie… Gica avea si viziunea jocului mult mai dezvoltata. Bine, Gica Hagi spune ca fiu-sau, la 17-18 ani, e mai talentat ca el cand era de aceeasi varsta, tot la 17 ani. Eu imi aduc aminte ca pe la 16 ani si ceva, 17 ani, cand juca la Farul, le cam rupea capul la toti pe acolo. O lua de la centrul terenului si dribla cate 4-5, dadea… De aia a si avut explozia aia.

Ianis e mult mai lent, mult mai… fata de Gica Hagi. Si cred ca si in gandirea jocului, in gandirea fazei e mai lent un pic. E mai greoi un pic. Gica e si mai inventiv, si mai exploziv… Toata stima! Regele!”, a spus Claudiu  Vaiscovici in ProSport.

CITEŞTE ŞI Ianis Hagi, în TOP 50 al celor mai promiţători jucători născuţi în 1998

Ianis Hagi (16 ani) a fost transferat in aceasta vara de Fiorentina, pentru un milion de euro, insa a ramas la Viitorul inca un sezon, sub forma de imprumut.