Ianis Hagi, situaţie DRAMATICĂ Fiorentina. „Sunt dezamăgit”

Ianis Hagi a fost unul dintre remarcaţii perioadei de pregătire, dar n-a bifat nici măcar un minut în acest sezon pentru Fiorentina.

02 oct. 2017, 15:35
Ianis Hagi, situaţie DRAMATICĂ Fiorentina. „Sunt dezamăgit”

Ianis Hagi nu mai prinde nici măcar banca de rezervă după ce Stefano Pioli l-a înlocuit pe Paulo Sousa.

IANIS HAGI, scos din lotul Fiorentinei. Anunţ DUREROS din ITALIA

„Sunt dezamăgit, pentru că am făcut un cantonament foarte bun. Am avut evoluţii bune, toţi m-au apreciat după cum am evoluat în cantonament şi speram să joc. Nu am ce face, mă antrenez în continuare. În legătură de ce s-a spus, că mi s-a zis să plec împrumut în vară, nu a venit nimeni la mine să vorbească despre asta. Din contră, au fost chiar mulţumiţi de mine şi mă aşteptam să joc. Nu am primit nicio explicaţie pentru că nu am fost luat în lot. Dar acesta este fotbalul, treci prin momente mai grele, contează să ştii să le depășești şi să munceşti în continuare”, a declarat Ianis Hagi pentru Telekom Sport.

În cele șapte etape din actualul sezon din Serie A, Ianis Hagi a fost rezervă neutilizată de patru ori, nefiind inclus în lot de alte trei ori. Ianis Hagi s-a transferat la Fiorentina în vara lui 2016, bifând însă de la acel moment doar două apariții în Serie A.