Genk a anunţat transferul definitiv al lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers. De ce a şters ştirea de pe site-ul oficial după 20 de minute

Genk, echipa din Belgia cu care Ianis Hagi se afla sub contract, a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, că internaționalul român a fost transferat definitiv la Glasgow Rangeres pentru 5 milioane de euro. La 20 de minute de la publicare, clubul belgian a șters știrea, cel mai probabil la cererea grupării scoţiene.

26 mai 2020, 19:08
Genk a anunţat transferul definitiv al lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers. De ce a şters ştirea de pe site-ul oficial după 20 de minute

Glasgow Rangers este un club recunoscut pentru modul profesionist în care își anunță achizițiile și, probabil, ar fi preferat să păstreze surpriza. Toate site-urile din Marea Britanie, în frunte cu BBC, au apucat să facă anunțul, înainte ca ştirea să fie ştearsă de pe site-ul oficial al lui Genk.

Conform anunțului făcut de Genk, Glasgow Rangers a activat clauza de cumpărare în valoare de 5 milioane de euro. Ianis Hagi a semnat un contract valabil cinci sezoane cu vicecampioana Scoției.

Ianis Hagi a ajuns în vara lui 2019 la Genk, pentru 3,6 milioane de euro, dar nu a reușit să se impună și a ajuns rezervă. În ianuarie, Genk l-a cedat sub formă de împrumut în Scoția, la Glasgow Rangers, unde prestațiile lui Ianis Hagi l-au convins pe managerul Steven Gerrard.