Ianis Hagi, prezentat oficial de Glasgow Rangers. Primele declaraţii VIDEO

Ianis Hagi a fost prezentat oficial, vineri, ca fiind noul jucător al lui Glasgow Rangers. Cel mai titrat club din Scoţia a anunţat împrumutul mijlocaşului român de la Genk, cu opţiune de transfer definitiv.

31 ian. 2020, 09:56
Ianis Hagi, prezentat oficial de Glasgow Rangers. Primele declaraţii VIDEO

Ianis Hagi va purta numărul 7 la Glasgow Rangers. „Hagi este aici”, a titrat site-ul „protestanţilor”, alături de o poză cu Ianis Hagi alături de managerul lui Glasgow Rangers, Steven Gerrard.

A fi la un club așa de mare, care are mentalitatea de a câștiga m-a făcut să iau această decizie și sunt foarte fericit. Abia aștept să-i întâlnesc pe fani și să încerc să-mi construiesc relația cu ei cât de bine se poate„, a spus fiul lui Gică Hagi.

Glasgow Rangers va plăti cinci milioane de euro în cazul în care va decide să-l transfere definitiv pe Ianis Hagi.

L-am urmărit de ceva timp și e clar că are calitatea necesară să facă diferența în echipa„, a spus Steven Gerrard.

Motivul real pentru care Ianis Hagi a ajuns rezervă de lux la Genk. Fostul antrenor l-a dat de gol pe fiul lui Gică Hagi

Glasgow Rangers ocupă locul 2 în Scoția, cu 56 de puncte, la cinci puncte în spatele liderului Celtic Glasgow, dar cu un meci mai puțin disputat. Echipa lui Steven Gerrard se va duela cu Braga în 16-imile Europa League, după ce a terminat pe locul 2 în Grupa G, peste Young Boys Berna și Feyenoord.