Maşina lui Ianis Hagi, implicată într-un accident rutier. O persoană a ajuns la spital

Maşina lui Ianis Hagi a fost implicată într-un accident de circulaţie, miercuri seară, în Constanţa. Poliţiştii constănţeni au deschis un dosar de cercetare penală după ce maşina lui Ianis Hagi, condusă de altcineva, a lovit, în Constanţa, un biciclist la intrarea în parcarea Sălii Sporturilor din Constanţa.

26 apr. 2018, 09:52
Maşina lui Ianis Hagi, implicată într-un accident rutier. O persoană a ajuns la spital

În raportul întocmit la faţa locului de poliţişti se menţionează că şoferul George Salina (30 de ani), aflat într-un BMW cu nr. B-90-VHK, nu s-a asigurat la intrarea în parcare şi a lovit un biciclist care circula pe pista special amenajată.

După accident, victima a fost transportată la spital, dar era conştientă. Accidentul a avut loc la intrarea în parcarea de la Sala Sporturilor, din Constanţa.

Ofiterul de presa al celor de la Viitorul a negat ca Ianis Hagi s-ar fi aflat la volanul masinii. „N-a fost Ianis la volan. Pana la urma si Politia spune asa, care e singurul organ oficial ce se poate pronunta in acest caz. Cred ca e vorba de un var de-al lui Ianis care-i conducea masina. Nu stiu daca numele de George Salina e cel corect. La ora accidentului, Ianis se afla la antrenament, a avut antrenament pana tarziu. Azi dimineata iar am avut antrenament. Starea lui era una ok. Cred ca daca ar fi fost la volan nu ar fi avut o stare prea buna” a declarat Sorin Teodoreanu.

Ianis Hagi s-a cuplat cu nepoata unui fost portar al naţionalei. Cum arată iubita fotbalistului FOTO