Ianis Hagi nu se mai însoară cu Elena Tănase. Motivul pentru care nici măcar n-a cerut-o de soţie!

Ianis Hagi și-a prelungit contractul cu Glasgow Rangers, dar a negat că şi-ar fi cerut iubita în căsătorie. Mai mult, fotbalistul a dezvăluit că nu are de gând să se căsătorească în curând, dar îşi doreşte, pe viitor, o familie.

09 feb. 2023, 09:02
Ianis Hagi nu se mai însoară cu Elena Tănase. Motivul pentru care nici măcar n-a cerut-o de soţie!
Ianis Hagi nu se mai însoară cu Elena Tănase. Motivul pentru care nici măcar n-a cerut-o de soţie!

Ianis Hagi nu se mai însoară cu Elena Tănase. Fiul lui Gică Hagi a negat zvonurile că ar fi cerut-o în căsătorie pe iubita sa.

„Relaţia mea îmi place să o am privată pentru că aşa îmi place să o am zi de zi. Relaţia noastră este atât de frumoasă încât ne bucurăm de ea. Cred că este cel mai frumos lucru de pe lume să ai o familie. Îţi doreşti ca la un moment dat să ai familie, să te căsătoreşti, să ai copii, să ştii că toată familia depinde de tine. Cu siguranţă îmi voi dori în viitor o familie, dar o iau pas cu pas. Când vine momentul potrivit ştii când e”, a spus Ianis Hagi la Pro Arena.

Citeşte şi: Cum arată Elena, iubita lui Ianis Hagi. Fotbalistul le-a prezentat-o părinților. Imagini splendide cu întreaga familie

Ianis Hagi şi Elena Tănase au o relaţie de câţiva ani, iar tânăra face eforturi mari pentru a merge să-l viziteze pe fotbalistul lui Glasgow Rangers în Scoţia. Vara trecută, cei doi au mers în vanaţă în Grecia, în Mykonos. „Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi”, spunea Ianis Hagi în 2021.

Elena Tănase a studiat la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” din Constanța, iar tatăl ei este un celebrul afacerist din Constanța, care deține mai multe companii în domeniul agriculturii și în construcții. Mai mult, Dimciu-Palavoti Tănase, tatăl acesteiea, se cunoaște de foarte mulți ani cu Gică Hagi.