Ianis Hagi nu se uită la bani! Ce a făcut imediat după ce a scăpat de Covid-19: scoţienii au rămas fără cuvinte! VIDEO

Ianis Hagi a revenit pe teren după ce a fost bolnav de COVID-19 mai bine de doua săptămâni. Abia ajuns în Scoţia, a dat o pasă de gol fenomenală în ultima partidă al lui Glasgow Rangers.

23 sept. 2021, 15:37
Ianis Hagi nu se uită la bani! Ce a făcut imediat după ce a scăpat de Covid-19: scoţienii au rămas fără cuvinte! VIDEO
Ianis Hagi

Ianis Hagi nu se uită la bani! Românul a fost rezervă, dar a intrat după pauză în meciul câștigat de echipa sa cu Livingston, din sferturile de finaă ale Cupei Ligii Scotiei, scor 2-0. Ianis Hagi a făcut faza primului gol al echipei sale.

Ianis Hagi nu se uită la bani

Ilie Dumitrescu a avut numai cuvinte de laudă despre Ianis Hagi şi a dezvăluit un aspect mai puţin cunoscut. „Sunt impresionat de mesajul ăsta, apropo de Ianis. Deci copilul și-a plătit avion personal și a ajuns luni spre marți în Scoția, a făcut un singur antrenament și practic, cu un singur antrenament, a intrat 45 de minute și chiar a făcut diferența. E un lucru extraordinar. Nu știam lucrul ăsta. Mi-a scris Hagi. Uite cât își dorește, s-a antrenat aici, a ținut dietă, e profesionist. Au fost surprinși după pauza asta. Bravo lui! Un copil cuminte și cu o educație profesională extraordinară”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Scoțienii aruncă BOMBA! Când şi cum s-a infectat Ianis Hagi cu Covid-19

Ianis Hagi a ratat ultimele partide ale lui  GlasgowRangers după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19 înaintea meciul României cu Macedonia de Nord, desfășurat la Skopje, în preliminariile CM 2022 din Qatar.