Ianis Hagi, pasă de gol pentru Messi. Clipul devenit viral pe TikTok VIDEO

Ianis Hagi este implicat alături de staruri precum Paul Pogba, Jadon Sancho şi Lionel Messi în ultima campanie globală de la Pepsi.

03 mart. 2021, 17:04
Ianis Hagi, pasă de gol pentru Messi. Clipul devenit viral pe TikTok VIDEO

„Ianis Hagi îi pasează lui Messi, Messi prinde doza și goool!”, aceasta este descrierea făcută pe contul de TikTok al Pepsi România, ultimului clip al companiei. Internaţionalul român este implicat alături de staruri precum Paul Pogba, Jadon Sancho şi Lionel Messi în ultima campanie globală de la Pepsi.

Nu este pentru prima dată cand Ianis a fost implicat într-o campanie a gigantului de băuturi carbogazoase. În trecut, chipul lui a apărut pe dozele de suc de la Pepsi.

Citeşte şi Ianis Hagi, mesaj pe Facebook după ce a fost trimis la tineret: Postarea s-a viralizat

Ianis Hagi este la un pas de titlu în Scotia cu Glasgow Rangers, echipa antrenată de fostul căpitan al lui FC Liverpool, Steven Gerrard. De asemenea, gruparea scoţiană este angrenată în continuare în Europa League, unde se va confrunta cu echipa lui Nicolae Stanciu, Slavia Praga, pentru un în loc în sferturile de finală.

@pepsiromaniaIanis pasează lui Messi, Messi prinde doza și goool! Postează duetul tău în #PepsiChallenge și urmărește @pepsiromania pentru și mai multă distracție♬ Rotate #PepsiChallenge – Becky G and Burna Boy

Citeşte şi Ianis Hagi, imagine emoţionantă de Crăciun, alături de familie. Fotografia a devenit virală imediat. Fanii au fost impresionaţi