Ianis Hagi, UMILINŢĂ MAXIMĂ în Scoţia! Incredibil, ce a păţit fiul „Regelui” după ultimul meci al lui Glasgow Rangers

Ianis Hagi este pe val la Glasgow Rangers, dar managerul scoţienilor, Steven Gerrard i-a cerut românului să continue performanța dacă dorește să câștige un transfer definitiv. Ianis Hagi este împrumutat de la Genk, până la finalul sezonului, cu clauză de transfer definitiv pentru 5 milioane de euro.

02 mart. 2020, 13:25
Ianis Hagi, UMILINŢĂ MAXIMĂ în Scoţia! Incredibil, ce a păţit fiul „Regelui” după ultimul meci al lui Glasgow Rangers

Ianis Hagi a devenit favoritul fanilor după „dubla” din Europa league cu Braga. Cu toate astea, în ultimul meci, din Cupa Scoției, Ianis Hagi nu a mai dat randamentul pe care l-a avut în meciul de Europa League, fanii fiind dezamăgiți, atât de prestația sa, cât și de eliminare.

Ianis Hagi, înşelat de iubită. Cum arată fata care l-a trădat pe fiul „Regelui” FOTO

Steven Gerrard a luat decizia de a nu începe partida cu Ianis Hagi în primul 11, acesta intrând în joc, după pauză, din minutul 68. Prestația românului a fost una ștearsă, după cum au apreciat și jurnaliștii sportivi din Scoția.

Ce maşină de fiţe conduce Ianis Hagi. Costă 150.000 de euro şi ajunge la 100 km la oră în doar 4,4 secunde FOTO

Dezamăgirea fanilor, față de prestația avută de jucător în meciul cu Braga, din Europa League, a fost pe măsură. Chiar dacă Steven Gerrard îl dorește la echipă, așa cum a declarat zilele trecute, i-a cerut lui Ianis Hagi să țină ștacheta sus, dacă își dorește cu adevărat să fie în primul 11 și nu doar rezervă. Mai mult, jurnaliștii scoțieni nu l-au menajat deloc pe Ianis Hagi acordându-i, pentru partida din Cupa Scoției, nota 2!