Ianis Hagi, transferul carierei! Fiul „Regelui” se va bate la titlu cu FC Barcelona şi Real Madrid

FC Sevilla este interesată de Ianis Hagi (22 de ani). Românul de la Glasgow Rangers e pe placul lui Monchi, directorul sportiv al grupării andaluze.

27 apr. 2021, 16:18
Ianis Hagi, transferul carierei! Fiul „Regelui” se va bate la titlu cu FC Barcelona şi Real Madrid

Ianis Hagi, transferul carierei! Ianis Hagi, campion în Scoția cu Glasgow  Rangers, ar putea fi protagonistul unui transfer important la finalul acestui sezon. Sevilla, locul 4 în La Liga, echipă aflată în prezent în lupta pentru titlu, îl vrea pe internaţionalul român în vârstă de 22 de ani, scrie presa din Spania.

Ianis Hagi, transferul carierei!

„Întărirea zonei centrale este una dintre obsesiile lui Julen Lopetegui (n.r. – antrenorul de la Sevilla) pentru sezonul viitor, așa că obiectivul directorului sportiv, Monchi, este de a prezenta soluții. Una dintre cele mai apreciate soluții în birourile clubului este aducerea lui Ianis Hagi. Fiul miticului Gheoghe Hagi are evoluții bune la Rangers, sub comanda lui Steven Gerrard, care a scos ce e mai bun din el”, scriu cei de la fichajes.net, care au intitulat articolul „Sevilla insistă pentru transferul lui Ianis Hagi”.

Ianis Hagi are cel mai mare SALARIU de la Glasgow Rangers. Românul încasează o SUMĂ URIAŞĂ

Jurnaliştii iberici au evidențiat sezonul bun al fotbalistului român, care „a reușit să găsească stabilitate după un început de carieră inconstant”. Înainte de a ajunge la Glasgow Rangers, Ianis Hagi a mai jucat la Viitorul, Fiorentina și Genk. Pe poziția preferată de Ianis Hagi, aceea de mijlocaș ofensiv, FC Sevilla îi are pe Franco Vazquez, Papu Gomez și Oliver Torres.

Ianis Hagi a intrat în AFACERI. Ce domeniu de activitate are prima firmă înfiinţată de fiul lui Gică Hagi