Ianis Hagi are cel mai mare SALARIU de la Glasgow Rangers. Românul încasează o SUMĂ URIAŞĂ

Ianis Hagi a semnat cu Glasgow Rangers pe trei ani, cu posibilitate de prelungire pe încă doi ani, după ce a fost iniţial îmmprumutat de la Genk. Scoţienii au plătit 3,5 milioane de euro pentru transferul definitiv al fiului lui Gică Hagi.

08 iun. 2020, 12:54
Ianis Hagi are cel mai mare SALARIU de la Glasgow Rangers. Românul încasează o SUMĂ URIAŞĂ

Ianis Hagi va încasa trei milioane de lire sterline, adică aproape 3,4 milioane de euro, pe durata celor trei ani de contract. Acest lucru înseamnă că fiul lui Gică Hagi câștigă săptămânal 19.200 de lire, scrie presa scoţiană. Românul este plătit aproape dublu față de un jucător normal, majoritatea jucătorilor la Glasgow Rangers având un salariu de 12.500 de lire sterline pe săptămână.

S-A AFLAT! SUMA REALĂ a transferului lui IANIS HAGI la Glasgow Rangers. Prima reacţie a lui GICĂ HAGI

Ianis Hagi aşteaptă acum să dea marea lovitură, un transfer în Anglia, la o echipă din Premier League.

Cât a ajuns să coste o noapte la hotelul lui Gică Hagi din Mamaia. Doar milionarii şi vedetele au acces!

„Niciun club scoţian n-a luat până acum zece titluri la rând şi Glasgow Rangers va încerca din răsputeri ca nu cumva Celtic Glasgow să reuşească aşa ceva! Ianis Hagi e unul dintre oamenii de bază, pe care va miza Rangers, în tentativa de a opri supremaţia rivalei. Preţul plătit pentru el e unul foarte mare pentru club, dar arată cât îşi doreşte să întrerupă seria celor de la Celtic. Dacă va impresiona, următoarea etapă din cariera lui poate însemna un transfer în Anglia, la o echipă de Premier League. E un traseu pe care l-au avut mulţi străini, care au ajuns, mai întâi, în Scoţia, pentru ca apoi, după prestaţii bune aici, să facă pasul spre Anglia. Ianis Hagi a arătat deja calitate, are o viziune bună a jocului, ştie să-şi folosească ambele picioare, iar dacă va marca mai des în noul sezon, cu siguranţă, fanii îl vor iubi şi mai mult”, scrie The Scottish Sun.