Ianis Hagi, tratative avansate cu FC Barcelona. Transferul se negociază ACUM

Ianis Hagi, 20 de ani, ar putea semna cu FC Barcelona. Negocierile dintre Gică hagi şi şefii clubului catalan sunt foarte avansate.

28 iun. 2019, 16:21
Ianis Hagi, tratative avansate cu FC Barcelona. Transferul se negociază ACUM

Barcelona îl monitorizează pe Ianis Hagi de mai mult timp şi apreciază foarte mult că fiul lui Gică hagi e un mijlocaș care lovește bine cu ambele picioare, fiind pe profilul Barcelonei. Un om al spaniolilor a venit să îl urmărească pe ianis Hagi inclusiv la Euro 21 din Italia și San Marino, screi GSP.

Ofertă-bombă pentru Ianis Hagi. Un club din Champions League oferă 10 milioane de euro

Ianis Hagi la Barcelona în două scenarii:

PLANUL 1. Barcelona vrea să îl ia acum, să se antreneze cu prima echipă, dar să joace la echipa a doua, variantă neagreată de Gică Hagi.

PLANUL 2. A doua variantă, pe care se lucrează acum, este ca Barcelona să îl cumpere pe Ianis Hagi acum și să îl împrumute măcar un sezon la o echipă din La Liga.

„Nu pot nici să vă confirm, nici să infirm. Ianis revine la București în această noapte. O să îi prezentăm ofertele și, în 2-3 zile, veți afla decizia”, a declarat Gică Popescu, noul preşedinte al celor de la viitorul.

În aprilie, Ianis Hagi și Gică Hagi au fost la Barcelona, alături de Gică Popescu şi directorul de scouting al Viitorului, george Ogăraru.