Ianis Hagi, UMILIT în public de un oficial FRF. „Bă, băieţelule, tu eşti un NIMENI!”

Ianis Hagi a jucat doar câteva minute în cele două meciuri pierdute de echipa naţională under 17 la Turneul de Elită. Ba, mai mult, fiul lui Gică Hagi a fost umilit de faţă cu toţi colegii de un oficial al FRF.

25 mart. 2015, 15:14
Ianis Hagi, UMILIT în public de un oficial FRF. „Bă, băieţelule, tu eşti un NIMENI!”

Ianis Hagi nu a jucat decât 15 minute în al doilea meci, cu Norvegia, 0-2, după ce a rămas pe banca de rezerve la primul, cu Sloveni, 0-3. GSP scrie că Ianis Hagi a fost scos din echipă din cauza formei slabe, dar şi a unui comportament neadecvat constatat de cei din staff .

În plus, surse autorizate precizează că, înainte de începerea turneului, Ianis Hagi ar fi fost contrat puternic de Zoltan Kovacs, directorul pentru dezvoltare sportivă din cadrul FRF.

„Bă, băieţelule, tu eşti un nimeni! Eşti un zero barat! Să nu aveţi nici o pretenţie”, i-ar fi spus Kovacs lui Hagi.

Gică Hagi ar fi aflat abia ieri de incidentul cu fiul său şi este foarte nervos că Ianis a fost jignit de faţă cu toată echipă. Hagi aşteaptă ca echipa să se întoarcă în ţară pentru a avea o reacţie cu privire la incidentul în care a fost implicat Ianis.

Contact de GSP, Zoltan Kovacs a declarat: „Am avut o discuţie cu jucătorii înainte de Turul de elită. I-am spus lui Ianis că nu este într-o formă bună şi că poate şi trebuie să joace mai bine.  Evident că el a fost nemulţumit, dar nici un jucător nu este fericit cînd i se spune că nu joacă bine. El este un copil şi este normal să aibă perioade mai slabe şi să nu fie constant. Pentru mine, el nu este Hagi, ci Ianis”.