Ianis Zicu, atacantul anului în Bulgaria

Fotbalistul Ianis Zicu, despre care presa a scris, vineri, că a fost transferat de la ŢSKA Sofia la Pohang Steelers, a fost desemnat atacantul anului în Bulgaria, iar portarul Nikolai Mihailov, de la adversara Stelei în Liga Europa, Twente Enschede, a câştigat titlul de cel mai bun jucător bulgar.

RomaniaTV.net
23 dec. 2011, 18:08
Ianis Zicu, atacantul anului în Bulgaria

Potrivit uefa.com, ŢSKA Sofia a mai avut doi jucători premiaţi, Ivan Bandalovski – cel mai bun fundaş din campionatul Bulgariei şi Georgi Milanov – cel mai bun tânăr jucător.

Portarul Nikolai Mihailov a fost desemnat fotbalistul bulgar al anului, titlu pe care l-a deţinut în urmă cu 25 de ani şi tatăl său, actualul preşedinte al federaţiei bulgare Borislav Mihailov. La votul la care au participat jurnaliştii sportivi din Bulgaria, Nikolai Mihailov, în vârstă de 23 de ani, a obţinut 225 de puncte. El i-a devansat pe căpitanul echipei Aston Villa, Stilian Petrov – 200 de puncte şi pe fotbalistul formaţiei Manchester United, Dimităr Berbatov – 196 de puncte. Berbatov a câştigat anterior premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului de şapte ori.

Borislav Mihailov a fost desemnat fotbalistul anului în 1986, când juca la Levski Sofia.

Formaţia Steaua Bucureşti va întâlni echipa olandeză Twente Enschede în 16-imile Ligii Europa. Meciul tur va avea loc la 16 februarie, la Bucureşti, iar returul este programat în 23 februarie, în Olanda.