Ianis Zicu este noul antrenor principal al unei echipe de tradiţie. „Mi-am trasat singur obiectivul şi anume să promovez”

Ianis Zicu (35 de ani) a dat lovitura! Fostul dinamovist a fost numit în funcia de antrenor al unei echipe de tradiţie din fotbalul românesc.

03 iul. 2019, 10:22

Farul Constanţa, club patronată de Ciprian Marica, a anunţat, astăzi, că Ianis Zicu este noul „principal” al echipei, scrie spynews.ro. Machedonul se va afla la prima experienţă de acest gen şi îl va avea ca secund pe fostul său coleg de la Dinamo, Daniel Florea, în timp ce Mihail Moraru va fi antrenor cu portarii.

Citeşte şi Detalii de ULTIMĂ ORĂ despre transferul lui Ianis Hagi. Gică Hagi a spus TOT despre transferul la FC BARCELONA

Ianis Zicu va avea ca sarcină să o ducă pe Farul Constanţa în primele „6-8 locuri” ale Ligii a II-a, conform spuselor lui Ciprian Marica. Cu toate acestea, noul antrenor al „marinarilor” este mult mai îndrăzneţ: „Mi-am trasat singur obiectivul şi anume să promovez”.

În cariera sa de fotbalist, Ianis Zicu a evoluat la Dinamo, Farul Constanţa, Inter Milano, Parma, Rapid, Poli Iaşi, ŢSKA Sofia, Pohang Steelers, Gangwon, Petrolul Ploieşti, ACS Poli Timişoara şi ASA Târgu Mureş. Pentru echipa naţională, machedonul a jucat de 12 ori şi a marcat un gol.