Ianna Novac, despre greutățile de la începutul căsniciei cu Octavian Dobrotă: „Eram săraci, abia plecam la drum”

Ianna Novac și soțul ei, Octavian Dobrotă, sunt căsătoriți de 21 de ani și au împreună doi copii, pe Erika și Alexandru. Cei doi au trecut prin dificultăți financiare la începutul mariajului, fiind ajutați de părinți o bună perioadă.

28 ian. 2024, 23:04
Ianna Novac, despre greutățile de la începutul căsniciei cu Octavian Dobrotă: „Eram săraci, abia plecam la drum”

Pe când erau la începutul mariajului, Iannei Novac și lui Octavian Dobrotă le mergea greu pe plan financiar, însă prin muncă și dragoste, și-au îndeplinit toate obiectivele și au întemeiat o familie frumoasă.

Citește și: Ianna Novac dă cărțile pe față! Ce spune despre Irina Nicolae, după scandalul dintre ea și A.S.I.A. Blondina este cea care i-a luat locul Irinei în formație

Ianna Novac, despre greutățile de la începutul căsniciei

De mai bine de două decenii, Ianna Novac este căsătorită cu Octavian Dobrotă, cel care i-a fost profesor de canto. S-au s-au cunoscut prima dată în parc și, deși nu a fost dragoste la prima vedere, artista crede că au fost predestinați să fie împreună. Fosta membră a trupei A.S.I.A. își amintește că începuturile căsniciei cu Octavian au fost grele mai ales din cauza lipsurilor financiare. Nunta le-a fost plătită de părinți, un efort financiar considerabil pentru acea vreme, însă evenimentul a fost organizat ca la carte și își amintesc cu drag de el.

În primul rând, nu noi am plătit nunta. Eram săraci, eu abia terminasem liceul, eram în anul II de facultate, eram micuță, aveam 20 de ani! Soțul meu era profesor la liceul de muzică. Eram săraci, abia plecam la drum, nu aveam nimic! Părinții au adunat, ne-au făcut nunta, dar nu conta nimic! Era totul așa de frumos! Mereu ne aducem aminte de momentele respective. Chiar îi spuneam soțului meu: „Tavi, mai ții minte, nu aveam de niciunele, dar eram atât de fericiți, aveam tot! Stăteam în brațe unul cu celălalt toată ziua!”.

Asta este cea mai mare fericire! Acum ne-a dat Dumnezeu absolut tot și mulțumim în fiecare zi pentru asta, dar cea mai mare satisfacție în viață este când tot ceea ce realizezi, realizezi prin puterile tale, prin munca ta, iar tot ceea ce faci, faci cu armonie, cu dragoste și ai un partener pe care îl iubești! Totul pleacă din iubirea care naște absolut toată frumusețea vieții! Cred că în momentul în care cauți în viață să ai un partener pe care îl iubești și o familie normală, atunci și Dumnezeu îți dă de toate!”, a povestit artista pentru ego.ro.

Ianna Novac își amintește cu multă plăcere ziua când a devenit soția lui Octavian Dobrotă. Erau foarte tineri și s-au ocupat singuri de organizarea evenimentului ce a avut loc într-o locație unică pentru ei.

La mine a fost cu atât de multe emoții, astfel că dacă mă întrebi, nu mai țin minte nimic! Nu mai țineam minte nici a doua zi, nu e vorba că au trecut acum aproape 21 de ani! Știu că am dansat toată seara! Am dansat de fericire, de încântare, eram foarte îndrăgostiți! A fost o nuntă ca în povești! Nu a fost o nuntă luxoasă, a fost un eveniment cum se făceau acum 20 de ani, dar pentru noi a fost cea mai frumoasă nuntă! Ne-am trăit povestea de dragoste și asta contează! Nimic altceva nu mai contează! A fost emoționant, am fost atât de fericiți! Nu mai știu cum a fost nunta, dar știu că nu am mâncat nimic și am dansat toată seara!

Știu că toți oamenii dragi au fost alături de noi, a venit un autocar de la Chișinău cu rudele mele de acolo! Am avut artiști din Chișinău, am cântat, am dansat, a fost absolut superb! A fost o nuntă făcută pentru sufletul nostru, nu pentru invitați! Noi ne-am ocupat total de nuntă, pe vremea respectivă nici nu erau locațiile speciale pe care le avem în zilele noastre și nici nu era la modă să ai o agenție specială care să se ocupe de eveniment. Sigur, și noi am făcut într-o locație superbă, dar pe vremea respectivă era vorba despre suflet, nu despre împachetare! Cred că este absolut superb ce am trăit și mă bucur că am trăit vremurile respective, de asta ne-am căsătorit atât de devreme!”, a adăugat ea potrivit sursei citate.

Citește și: Irina Nicolae nu a fost chemată la reuniunea trupei ASIA. Vedeta este revoltată: „Mi se pare degradant și înjositor”. Ce va face în ziua concertului