Ianna Novac dă cărțile pe față! Ce spune despre Irina Nicolae, după scandalul dintre ea și A.S.I.A. Blondina este cea care i-a luat locul Irinei în formație

Iana Novac a făcut recent mărturisiri despre problemele cu care s-a confruntat de-a lungul carierei sale. De asemenea, frumoasa soprană a vorbit și despre bărbatul care îi este mereu alături, dar și despre reunirea trupei A.S.I.A.

10 mart. 2023, 14:09
Ianna Novac dă cărțile pe față! Ce spune despre Irina Nicolae, după scandalul dintre ea și A.S.I.A. Blondina este cea care i-a luat locul Irinei în formație

Cu o activitate scenică de 20 de ani, Iana Novac a vorbit în emisiunea FRESH by UNICA despre obstacolele din carieră, dar și despre viața pe care o are alături de soțul său, tenorul Octavian Dobrotă, care o susține necondiționat. Cei doi au împreună doi copii, un băiețel și o fetiță.

Citiți și: Fetele de la A.S.I.A, primele declarații după marele concert: „A început frumos, din start toată lumea era în picioare”

Frumoasa soprană a vorbit despre zvonurile care au apărut la adresa ei, dar și despre ce se află în spatele reunirii trupei A.S.I.A.

Iana Novac: „Tot showbiz-ul vorbea despre faptul că este un oligarh rus în spatele meu!”

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru lucrul ăsta, sunt atât de puternică, îmi dă o forță… Sigur, forța vine din rugăciune, din unirea cu Dumnezeu, cu sufletul și cu mintea. Nu mă dărâmă absolut nimic! Piedici foarte multe, discuții, bârfe, vorbe, nu mă interesează. Trec toate pe lângă mine, toate bârfele mă bucură. Ultima bârfă pe care am auzit-o este foarte, foarte haioasă.

În momentul în care am făcut spectacolul la Sala Palatului, tot showbiz-ul vorbea despre faptul că este un oligarh rus în spatele meu, care mă susține și care investește bani. Dragii mei, vă spun eu că nu este niciun oligarh rus, este munca mea, a echipei mele, a soțului meu care este producătorul, impresarul și manager-ul meu. Este Dumnezeu care face în așa fel lucrurile și le realizează în așa fel încât tu în momentul în care îți dorești ceva, te rogi și El, dacă tu meriți îți oferă toate acele lucruri. Dar a fost haios! Dar nu știu de ce neapărat rus, de ce oligarh rus.” a povestit Iana Novac.

Frumoasa artistă a vorbit despre soțul său, care îi este manager, impresar și producător.

Iana Novac: „Soțul meu este un bărbat extraordinar de înțelept!”

Este și el în lumea asta, în showbiz, înțelege perfect cum stau lucrurile. El mi-a zis să nu dezmint lucrul ăsta: ‘Las-o așa să creadă lumea că ai un oligarh rus lângă tine!’. Eu niciodată nu vreau să par ceea ce nu sunt! Eu sunt ceea ce sunt, eu sunt ceea ce muncesc, ceea ce mi-a dat Dumnezeu. Nu am de ce să impresionez! Pe mine mă interesează să impresionez în momentul în care sunt pe scenă, vocea mea să impresioneze, emoțiile mele să impresioneze, emoțiile mele să treacă prin corpul omului și să rămână în suflet, să-și aducă aminte de Iana ca artistă, nu de chestii de genul ăsta, cine e în spatele Ianei, cine o promovează, câți bani sunt introduși în Iana, băgați, ca să nu zic băgați. Nu mă afectează absolut nimic! Foarte multe piedici, dar fiecare piedică mă face din ce în ce mai puternică.” a adăugat Iana.

De asemenea, Iana Novac a spus și care a fost singurul compromis pe care l-a făcut în cariera sa.

„Nu prea am făcut compromisuri! Nu am avut de ce să le fac! Mi-a dăruit Dumnezeu tot timpul oameni deosebiți lângă mine. Singurul compromis pe care l-am făcut a fost în momentul în care mi-am dorit să lansez proiectul pop-opera pe piața românească și atunci manager-ul meu de la acea vreme mi-a spus, hai să mai așteptăm un pic să vedem momentul intrării tale în showbiz”, a precizat artista.

În acest an, soprana pop-opera Iana Novac a sărbătorit 20 de ani de activitate scenica printr-un concert memorabil susținut timp de două ore la Sala Palatului din București. Totodată, în cadrul emisiunii, Iana a vorbit și despre reunirea trupei A.S.I.A., dar și despre spectacolul de la Sala Palatului, din 6 martie.

Trupa fenomen a revenit pe scenă, în urma după ce fosta componentă Irina Nicolae s-a declarat dezamăgită pentru că nu a fost invitată pe scenă, alături de fostele colege.

Soprana clarifică situația actuală a trupei A.S.I.A.

Soprana a clarificat situația actuală a trupei A.S.I.A. și a precizat că nu a luat nicio decizie împotriva Irinei Nicolae, pe care o admiră și ar vrea să o cunoască personal. Iana Novac spune că nu a luat nicio decizie împotriva Irinei Nicolae.

„Nu mă cunosc cu Irina, nu! Eu am admirat-o foarte mult întotdeauna, am cântat în locul ei. Ea a plecat din trupă, eu am venit în locul ei și atunci am intrat în studio și a trebuit să imprim toate bucățelele unde ea cânta. Am ascultat foarte mult vocea ei, îmi place foarte mult prezența, vocea, tot. Dar nu ne cunoaștem! Ea a plecat la Budapesta, nu ne-am intersectat pur și simplu! Mi-ar plăcea foarte mult să o cunosc!

Eu nu aveam nicio putere de a face eu invitații la spectacolul acesta, fiindcă acest spectacol nu este produs de mine. Acest spectacol este produs de impresarii noștri, ei sunt fondatorii trupei, ei dețin brand-ul A.S.I.A., atenție! Și tot ei decid cine trebuie să fie în formulă. (…) Alegerea a fost cred că după un plan divin, fiindcă fetele care au răspuns pozitiv de a veni la mine în spectacol, tot acele fete au și rămas în trupă.

Practic, noi am dus mai departe cu acele fete care și-au dorit să facă parte din trupa A.S.I.A. Nu a fost nimic premeditat, nu a fost nicio răutate la mijloc, nu ne stă în caracter în general să facem așa ceva. Colegele mele sunt niște fete extraordinare!” a precizat Iana Novac.

Citiți și: Irina Nicolae nu a fost chemată la reuniunea trupei ASIA. Vedeta este revoltată: „Mi se pare degradant și înjositor”. Ce va face în ziua concertului