Ianukovici n-a plecat cu mâna goală: Cu ce AVERE a fugit fostul preşedinte ucrainean în Rusia VIDEO

Autorităţile de la Kiev au dat publicităţii imagini în care angajaţii fostului lider de la Kiev, Viktor Ianukovici, scoteau din reşedinţa acestuia sute de obiecte de artă, arme şi aparate electronice.

RomaniaTV.net
14 mart. 2014, 09:10

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede că marea mutare a început cu câteva zile înainte de fuga lui Ianukovici. Totul se întâmplă la luxoasa reşedinţă de la Mejigorie, un domeniu estimat la 75 de milioane de euro.

Câţiva angajaţi mută cu grijă tablouri, vase de porţelan şi chiar mitraliere. Toate obiectele, fie că sunt opere de artă sau electronice foarte scumpe, sunt împachetate cu grijă şi duse afară, unde aşteptau două camioane. Totul, sub atenta supraveghere a lui Ianukovici, potrivit România TV.

De pe 21 februarie, când s-a terminat marea mutare, Ianukovici parcă s-a evaporat. De la fuga din Ucraina, el şi-a făcut apariţia în public de două ori, susţinând că încă e preşedintele ţării. Despre ultima lui apariţie se spune că el ar fi fost înlocuit de fratele său geamăn.