Iarnă în plină vară! Un oraş din România a fost acoperit cu gheaţă VIDEO

Municipiul Suceava a fost joi, 23 iulie, acoperit cu un strat destul de consistent de gheaţă, după o ploaie care nu a durat mai mult de 15 minute. În urma acesteia, mai multe gospădării din cartierul Iţcani au fost inundate. 

RomaniaTV.net
23 iul. 2020, 19:18

În jurul ore 19:00, Suceava a fost lovită de o ploaie puternică cu grindină. Vizibilitatea a scăzut foarte mult, iar şoferii nu mai reuşeau să vadă la o distanţă de 100 de metri în faţă din cauza vijeliei. După nici 15 minute de furtună, mai multe zone din oraş au fost acoperite cu gheaţă. Centrul Sucevei s-a transformat parcă într-un patinoar. Mormane de gheaţă au apărut şi în zona Iulius Mall.

Mai multe persoane au sunat la 112 ca să ceară ajutor pentru că apa le-a intrat în gospodării. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat că cinci locuinţe de pe strada Liliacului, din cartierul Iţcani, au fost inundate. Bulevardele principale s-au transformat în râuri.

Au fost probleme în zonele cunoscute de suceveni, unde apa se adună pe carosabil după fiecare ploaie mai serioasă: lângă biserica „Sf. Andrei”, în intersecţia de la primărie, la sensul giratoriu de la Casa de Cultură, în parcarea de la gara Burdujeni. În plus, au fost inundate mai multe scări de bloc din cartierul Burdujeni. Speriaţi sau pur şi simplu vrăjiţi de capriciile vremii, sucevenii au filmat furtuna şi au încărcat imaginile pe reţelele de socializare.

Zona biserica Sfântul Andrei, din Burdujeni. publicata de Ionel Curcan pe & nbsp; „https://developers.facebook.com/ionel.curcan/posts/10217367745601253” > Joi, 23 iulie 2020