Iată 15 moduri de a-ţi decora terasa pe timp de vară

În trecut, spaţiile exterioare erau întotdeauna lăsate pe ultimul plan atunci când venea vorba de decorare şi rareori întâlneam persoane care îşi aranjau terasele într-un stil personal. Acum, totul s-a schimbat. Spaţiile exterioare au devenit mult mai funcţionale şi multe terase sunt, de fapt, o extensie a casei.

RomaniaTV.net
30 iun. 2015, 09:18
Iată 15 moduri de a-ţi decora terasa pe timp de vară

Dacă eşti uşor confuză cu privire la modul în care poţi decora terasa, avem pentru tine câteva idei care îţi vor fi, cu siguranţă de real ajutor.

INVESTEŞTE ÎN MOBILIERUL POTRIVIT

În funcţie de stilul personal, poţi să-ţi achiziţionezi piese de mobilier din plastic, fier, lemn masiv sau chiar ratan.

ASIGURĂ-TE CĂ AI SUFICIENTĂ LUMINĂ

Dacă în casă lumina este asigurată în mare parte de corpuri de iluminat, afară poţi folosi lumina naturală pe timp de zi şi corpuri de iluminat care se încarcă cu energie solară pe timp de noapte.

SPAŢII DE DEPOZITARE din casă la care nu te-ai gândit până acum

ADAUGĂ O SURSĂ DE CĂLDURĂ

Acestea sunt ideale pentru nopţile petrecute în aer liber. Decât să vă mutaţi în casă pentru a socializa, puteţi să vă procuraţi o sursă de căldură pentru exterior. Puteţi apela la lampe de căldură sau vă puteţi amenaja chiar un spaţiu unde să faceţi un foc de tabără.

AI ÎN VEDERE COVOARELE PENTRU TERASĂ

Sună ciudat, desigur, dar asta nu înseamnă că nu poţi crea un spaţiu pe terasă care are să te facă se te simţi ca în casă. Achiziţionează-ţi un covor rezistent pentru exterior, dintr-un material durabil, care să se potrivească cu restul decorului.

Citeşte continuarea pe feminis.ro.


loading...