Iată care e orașul care te va plăti ca să te muți acolo. Poți să beneficiezi de un sprijin de 3.000 de euro

Deși pare că este imposibil, există un oraș care te va plăti să te muți acolo. Dacă măcar o dată în viața ți-ai pus problema să te muți în alt capăt al lumii, acum această ofertă s-ar putea să îți vină mânușă.

24 mai 2023, 19:57
Iată care e orașul care te va plăti ca să te muți acolo. Poți să beneficiezi de un sprijin de 3.000 de euro
Orașul care te plătește să trăiești în el

Orașul care te plătește 3.000 de euro! Poate că măcar o dată în viață te-ai întrebat cum ar fi și ce ar însemna să pleci într-un loc nou, undeva pe glob, și să începi acolo o viață nouă. Ei bine, dacă te-a bătut sau te bate chiar acum un gând de acest fel, ai toate șansele să îți transformi visul în realitate. Există o oportunitate de care poți profita! Există un oraș care îți va oferi un ajutor de 3000 de euro pentru a te muta acolo. Iată despre ce este vorba.

Citește și: Ce este ”orașul de 15 minute” și cum a ajuns subiectul teoriilor conspirației

Da, știm! Pare o ofertă care depășește orice imaginație, însă este cât se poate de reală. Există un oraș care te va plăti doar ca să decizi să te muți acolo. Mai mult de atât, acesta se află în Spania iar acest avantaj financiar pe care sunt dispuși să îl ofere se datorează faptului că autoritățile sunt au decis să repopuleze zona. Există câteva orașe abandonate pe care liderii locali își doresc să le readucă la viața. Faptul că există aceste orașe abandonate este cumva paradoxal, dacă ne raportăm la faptul că pe teritoriul spaniol populația a crescut considerabil. Conform recensământului din 2021 în Spania se aflau peste 47 de milioane de cetățeni.

Orașul care te plătește să trăiești în el

Așadar, autoritățile au hotărât să găsească metode prin care să aducă viața în acele zone. Aceștia au apelat la o variantă cât se poate de simplă și, zicem noi, eficientă, respectiv în acele zone vor fi oferite locuințe și locuri de muncă și, bonus, persoanele primesc un sprijin de 3.000 de euro.

Nu numai în Spania există astfel de orașe pe care primăriile vor să le reînvie. Și în Austria există o astfel de oportunitate, respectiv orașul Ponga. Încă o variantă este Olmeda de la Cuesta (Cuenca) aici, însă, o cerință suplimentară din partea lor, pentru cei care vor să locuiască în Olmea de la Cuesta, și anume să se angajeze și să își construiască o casă. Locuința trebuie construită în următorii 3 ani de la sosirea lor în zonă. Pe de altă parte, pe listă se mai află și O Griegos (Teruel) sau Galicia A Xesta (Pontevedra) și Rubina (Ourense), unde ajutorul financir va fi între 150 – 300 de euro, arată ziarulromanesc.de.

Citește și: Pământul se surpă! Iată orașul care a fost „mâncat” de pământ! Zeci de case au dispărut deja și şapte persoane și-au pierdut viața