Iată care sunt cei mai intuitivi nativi din zodiac. Mihai Voropchievici a făcut topul: „E fantastic. E și una dintre zodiile care poate să citească gândurile”

Mihai Voropchievici a făcut topul celor mai intuitivi nativi din zodiac. Sunt șase zodii care au o intuiție de neegalat.

25 mart. 2023, 20:16
Iată care sunt cei mai intuitivi nativi din zodiac. Mihai Voropchievici a făcut topul: „E fantastic. E și una dintre zodiile care poate să citească gândurile”

Intuiția este un mecanism psihologic aflat pe același palier cu proiecția, conștientizarea, raționalizarea, refularea, reprimarea, atribuirea sau compensarea, iar componenta ei principală este capacitatea intuitivă, care se referă la o percepție generală și imediată bazată pe emoții și pe experiențele din trecut.

Iată topul făcut de Mihai Voropchievici al celor mai intuitive zodii

RAC

. Una dintre cele mai intuitive zodii este Racul. Racii, datorită intuiţiei, pot găsi o limbă comună cu prietenii sau cu colegii. Au o aură specială, dacă ştii să-i vezi. Ei atrag. Sunt un fel de magnet. Când intuiesc ei ceva, sunt în stare să te scuture ca să-ţi dai seama. Racul vrea neapărat să bagi la cap că el a venit să te ajute. Ei primesc şi ceva de sus, a precizat Mihai Voropchievici, la Adevăruri Ascunse, de la Antena 3.

Citește și Mihai Voropchievici a dezvăluit cum ne călăuzește fiecare planetă în funcție de zodie! Semnele de care trebuie să ținem cont

PEȘTI. Sunt și intuitivi și foarte inspirați. Undeva, în nativii Peşti, intuiţia pleacă mai mult din suflet. Să te fereşti de blestemul unei zodii de Apă.

SCORPION. Este fantastic de intuitiv când vine vorba de alţi oameni. E ceva uluitor. Ei nu suportă minciuna. Nu te lasă să-i păcăleşti, pentru că au această intuiţie. Se îndepărtează de oameni falşi. Este şi una dintre zodiile care ar putea să citească gândurile.

FECIOARĂ. Și Fecioara are această putere extraordinară de a intui lucruri și are și un spirit de observație nemaiîntâlnit. Te toacă mărunt când vrea. Ele simt când eşti tensiunat. Şi când te însori cu ea, nu ştii cu cineva te-ai căsătorit. Ştie să păstreze secrete.

BALANȚĂ. Totul la ele trebuie să fie paritate. Analizează de foarte multe ori. Datorită darurilor sale, Balanţa este conştientă şi de potenţiale pericole din viaţa ei. Are capacitatea de a vedea partea pozitivă din fel şi fel de situaţii. Această zodie poate vede subtilităţi.

Citește și Mihai Voropchievici, despre hainele care atrag banii ca un magnet: „Degeaba mă îmbrac eu în auriu, dar sunt sumbru pe interior”

GEMENI. Sunt oameni foarte sociabili şi ştiu instinctiv cum pot calma oamenii. Sunt foarte versatili, iar intuiţia îi ajută să se comporte cum trebuie în orice situaţie tensionată. Ştiu unde să se plaseze mereu. Se presupune că primesc mesaje în vise. Au vise premonitorii. Ţin şi minte orice visează.