Iată ce exerciţii fizice poţi face în pat

Dacă eşti o persoană mai... comodă, ţi-am pregătit câteva exerciţii pentru care nici măcar nu trebuie să te dai jos din pat. Dacă nu vrei să te scoli mai devreme dimineaţa pentru a face sport, iar după muncă eşti prea obosită să mai mergi la sală sau să ieşi la alergat, cel mai probabil nu reuşeşti să faci mişcare decât în weekend sau chiar deloc. Acest lucru trebuie să se schimbe cât mai repede!

RomaniaTV.net
27 ian. 2015, 18:51
Iată ce exerciţii fizice poţi face în pat

Ţi-am pregătit câteva exerciţii fizice simple, dar eficiente, pe care le poţi face chiar în confortul propriului pat. Încearcă să le execuţi cât mai rapid, în serii de câte 30 de secunde. Nu e musai să le faci pe toate în fiecare dimineaţă, ci poţi alege câteva, alternându-le.

Ce greutate ar trebui sa ai?

Pentru un posterior sexy, care va arăta încredibil în costumul de baie pe care-l vei purta mai curând decât crezi, încearcă acest exerciţiu.

Stai întinsă pe spate, cu genunchii îndoiţi şi călcâiele apropiate de fund, cu palmele pe lângă corp. Apăsând pe călcâie, ridică-ţi soldurile în sus astfel încât între genunchii şi umerii tăi să fie o linie dreaptă. Din această poziţie, ridică fiecare genunchi spre piept, încordând fundul în timp ce faci asta. Alternează picioarele şi continuă.

Pentru abdomenul inferior şi picioare, încearcă acest exerciţiu.

Stai întinsă pe spate cu mâinile sub şolduri, palmele spre podea. Ridică-ţi ambele picioare în aer, la un unghi de 90 de grade. Din această poziţie, lasă câte un picior în jos, neatingând patul, apoi ridică-l. Alternează picioarele şi continuă.

Accelereaza-ti metabolismul pentru a slabi! Accelereaza-ti metabolismul pentru a slabi!

Dacă metabolismul tău funcţionează aşa cum trebuie, îţi va fi mult mai uşor să slăbeşti. Şi cine nu îşi doreşte acest lucru?

Pentru gambe şi articulaţii, încearcă acest exerciu foarte simplu.

Stai întinsă pe spate, cu tălpile lipite de tăblia patului. Apasă cu degetele de la picioare tăblia şi menţine timp de 10 secunde, apoi relaxează-te. De data aceasta nu vom repeta timp de 30 de secunde, ci de 10 ori. Exerciţiul te ajută să întăreşti muşchii gambelor şi ajută foarte mult la rigiditatea articulaţiilor.

Vezi 5 exercitii fizice pe care le poti face in pat pe cosmopolitan.ro