Iată ce frumoasă s-a făcut fetiţa lui Marius Moga. Cu cine seamănă, de fapt, Maria – FOTO

Marius Moga a publicat o fotografie emoţionantă cu fetiţa sa. Copilul Biancăi Lăpuște şi Marius Moga va împlini frumoasa vârstă de şase ani lunile acestea.

26 mai 2021, 18:37
Iată ce frumoasă s-a făcut fetiţa lui Marius Moga. Cu cine seamănă, de fapt, Maria – FOTO

Iată ce frumoasă s-a făcut fetiţa lui Marius Moga. Se pare că micuţa seamănă extrem de bine cu mama sa, iar tatăl ei este foarte mândru de ea. Chiar dacă Moga nu îşi expune prea mult viaţa personală, acesta le-a făcut o bucurie fanilor şi le-a arătat-o pe Maria.

Iată ce frumoasă s-a făcut fetiţa lui Marius Moga. Cu cine seamănă, de fapt, Maria – FOTO

„Despre Maria, fiica noastră, nu ştim ce drum va lua, îşi va da singură seama când va creşte, până atunci fredonează piesele lui tati. E o combinaţie între noi doi, un mix, fiind foarte pedantă, cochetă, autoritară şi sensibilă. Are puţin din fiecare, dar are şi ceva al ei. Deocamdată e foarte ea însăşi, ne surprinde, are multă personalitate’, mărturisea Bianca despre Maria, cu ceva timp în urmă.

Moga mai postase o fotografie cu fetiţa sa la finalul anului 2020. În imagine se poate vedea cum Marius Moga lucra, iar micuța blondă i-a sărit în spate și l-a îmbrățișat. Momentul a fost surprins chiar de soția acestuia.

Citeşte şi: A adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, dar nu va avea ocazia să o vadă crescând. Povestea sfâşietoare a tinerei mame care a trăit doar 48 de ore după cel mai frumos moment din viaţa ei
„Ea este cel mai mare susținător al meu! Sunt cel mai mare fan al ei!”, a scris Marius Moga pe Instagram, unde a publicat fotografia.

Soția lui Marius Moga a lucrat ca reporter o perioadă lungă de timp, după care a renunțat, când a dat naștere unui copil. Imediat după ce a devenit mamă, Bianca Lăpuște a decis să lucreze alături de soțul ei.

„E interesant, că este o muncă de echipă, dar nu simt că lucrez cu soţul. Nu e genul ăla de job în care te vezi toată ziua cu Marius. După cum prea bine ştie toată lumea, Marius petrece în studioul de înregistrări foarte mult timp, iar eu sunt la birou şi pe teren mai tot timpul, ca să organizez foarte multe lucruri. Din fericire, nu lucrăm în acelaşi spaţiu”, povestea Bianca Lăpuște.

Citeşte şi: Fetiță de trei ani, obligată de tată să stea în apă clocotită până când a murit. Medicii nu au mai putut face nimic, localnicii cer pedeapsa cu moartea