Iată ce să faci pentru a slăbi în mai puţin de 30 de zile

Reţeta pe care ţi-o prezentăm astăzi reprezintă o băutură naturală foarte puternică, ce poate fi considerată un aliat în lupta împotriva kilogramelor nedorite. Iar în mai puţin de 30 de zile, vei reuşi să îşi subţiezi talia.

RomaniaTV.net
29 oct. 2015, 13:46
Iată ce să faci pentru a slăbi în mai puţin de 30 de zile

Tu cât de mult îţi doreşti să slăbeşti şi să ai acel corp subţire pe care toată lumea îl va invidia? Ei bine, îţi prezentăm astăzi un plan pentru 30 de zile, care te va ajuta să topeşti kilogramele nedorite. „Provocarea” pe care o lansăm astăzi poate să dureze mai puţin de o lună, în funcţie de cât de mult vrei să pierzi în greutate.

Această combinaţie nu numai că te va ajuta să îţi reduci masa corporală şi să topeşti grăsimea de pe abdomen, dar în acelaşi timp te va ajuta să reduci celulita într-un mod destul de eficient.

HALLOWEEN 2015: 5 beneficii uimitoare pentru sănătate ale seminţelor de dovleac

Ingrediente:

4 lămâi

1 lămâie verde / lime

3 linguri de ghimbir dat prin răzătoare

3 litri de apă

Mod de preparare:

Stoarce fructele citrice pentru a obţine sucul natural, adaugă ghimbirul şi apa şi amestecă-le bine pe toate. Consumă această băutură naturală în fiecare zi şi vei observa o reducere a greutăţii în mai puţin de o lună.

Cum te ajută această combinaţie puternică să slăbeşti

Unele fructe conţin substanţe chimice care ajută foarte mult în procesul de pierdere în greutate. De pildă, vitamina C este cunoscută pentru proprietăţile ei de a detoxifia organismul, reduce stresul şi arde mai multă grăsime corporală.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.