Iată ce se produce în organismul tău când bei vin cu cola. Un expert britanic demontează toate miturile!

Expertul britanic Robert Joseph vine cu declarații surprinzătoare în ceea ce privește modul în care poți să consumi vinul.

17 oct. 2021, 14:45
Iată ce se produce în organismul tău când bei vin cu cola. Un expert britanic demontează toate miturile!

Iată ce se produce în organismul tău când bei vin cu cola. Acesta spune că singurul lucru care se întâmplă este să dea un gust diferit băuturii

Iată ce se produce în organismul tău când bei vin cu cola. Un expert britanic demontează toate miturile!

„E mișto. Am cunoscut câțiva oameni bogați care au Ferrari, dar nu conduc atât de bine. Cunosc oameni care au cumpărat tablouri celebre, dar le expun cu ramele nepotrivite, și așa mai departe. Tata a fost artist. Când vindea un tablou, el se alegea cu banii, celălalt cu tabloul. Dacă eu fac vin, ceea ce e adevărat, dacă cineva vrea să-mi cumpere vinul ca să pună cuburi de gheață în el – ceea ce și eu fac uneori – n-are decât s-o facă. Cu cola, la fel. Dacă asta face vinul să aibă un gust mai bun pentru ei, e ok”, spune Robert Joseph.

Expertul, care a organizat nenumărate competiții de vin, a scris nu mai puțin de 28 de cărți despre vin și a întocmi o serie de ghiduri menite să-i educe pe oamenii care vor să știe cum să asocieze vinul cu mâncarea potrivită, spune că, în China, mulți oameni adaugă cola sau sprite în vin, potrivit debarbati.ro.

Combinati-va vinul cu mancarea potrivita. Exista cativa factori pe care  trebuie sa-i luati in considerare atunci cand combinati vinul cu aliment. Este mai usor sa va ganditi la combinare  ca la un act de echilibrare.

De exemplu, vinurile spumante se potrivesc perfect cu alimentele sarate si prajite.

Puteti combina vinuri albe cu alimente cum ar fi pestele gras sau sosurile de smantana. Chardonnay, de exemplu, sunt delicioase cu peste cum ar fi somonul sau orice fel de fructe Un vin rosu sec cu mancaruri bogate, branzeturi. Unele branzeturi merg de obicei mai bine cu vin alb, iar unele sunt  mai bune cu rosu.

Cu toate acestea, aproape toate branzeturile se imperecheaza bine cu rose sec, care are aciditatea vinului alb si fructuozitatea unui rosu.

Vinurile rosii, cum ar fi Cabernet si Bordeaux, sunt minunate cu mancaruri rosii, cum ar fi fripturile si cotletul. Imbogatesc palatul dupa fiecare bucata de carne.

Citește și: Consumul de alcool, indiferent de cantitate, reprezintă un pericol pentru sănătate, este concluzia unui studiu francez


loading...
Partenerii noștri