Iată ce trebuie să faci pentru a avea o nuntă perfectă

Orice viitoare mireasă îşi doreşte să aibă parte de nunta perfectă, fie că ne referim la cununia civilă sau la cununia religioasă. Din păcate, de cele mai multe ori mireasa este cea care ajunge să fie dezamăgită de propriul eveniment şi ajunge să cadă pradă depresiei. Tocmai de aceea, noi vă oferim o listă cu cei mai importanţi paşi în realizarea unei nunţi reuşite.

RomaniaTV.net
26 sept. 2015, 15:55
Iată ce trebuie să faci pentru a avea o nuntă perfectă

Sezonul nunţilor este în plină desfăşurare, iar viitorii miri sunt cu pregătirile pe ultima sută de metri. Pentru că este posibil ca unii dintre ei să nu aibă pus la punct mai nimic din ceea ce trebuie să pregătească până la data stabilită, noi le venim în ajutor cu o serie de lucruri practice care să îi ajute să finalizeze cu bine toate obiectivele.

Planificarea nunţii – cel mai important pas şi cel care îţi consolidează întreg evenimentul. Dacă de la început nu faci liste cu fel de fel de lucruri, vei ajunge fie în scurt timp, fie în ziuna nunţii să te stresezi, să plângi sau să te enervezi. Totul trebuie pus la punct cu mare atenţie şi mult calm, din timp, pentru a putea rezolva în timp util şi situaţiile neprevăzute.

Planificarea financiară – la fel de importantă ca şi planificarea nunţii. Acest pas nu trebuie să fie lipsit de liste, deoarece te vor ajuta să ştii exact ce şi cât ai de cheltuit.

NUMEROLOGIE: În ce zi este bine să-ţi faci nunta ca să-ţi meargă bine

Invitaţii – Dacă vorbim despre cununia civilă, ideal ar fi ca lista invitaţilor să fie una destul de restrânsă, deoarece acest moment este destul de intim şi trebuie petrecut alături de cei dragi. Însă, dacă ne referim la cununia religioasă atunci trebuie să nu omiţi pe nimeni. Bineînţeles că cei mai importanţi în acea zi sunteţi voi, mirii, urmând apoi familia, prietenii apropiaţi şi restul cunoştiinţelor.

Ajutoarele – Nu trebuie să te încăpăţânezi să faci totul singură, pentru că nu vei reuşi decât să îţi consumi energia şi să complice unele lucruri. Şi cum în această situaţie cel mai de folos este chiar viitorul tău soţ, trebuie să îi oferi şi lui jumătate din sarcini.

Alegerea ţinutei– În cea mai specială zi din viaţa voastră, voi trebuie să fiţi în centrul atenţiei, nu doar prin simplul fapt că sunteţi miri, ci şi prin ţinute. Încearcaţi să combinaţi utilul cu plăcutul, găsiţi ţinute care să vă facă să arătaţi minunat, fără să vă incomodeze absolut deloc.

Alegerea aranjamentelor florale şi a buchetului– Florile fac parte dintre cele mai frumoase lucruri din lume şi dintre cele mai vesele. Nu trebuie neapărat să îţi alegi cele mai scumpe aranjamente, ci pe cele care te binedispuns. Această situaţie este valabilă şi în alegerea buchetului, care de altfel trebuie să se potrivească în primul rând cu caracterul tău şi apoi cu ţinuta aleasă.

Superstiţii în ziua nunţii: Nu au voie să se întâlnească două mirese

Alimentele – Când ai ajuns în ziua nunţii nu conteză ce diete ai mai ţinut. În această zi vei avea nevoie de alimente care îţi vor oferi un surplus de enrgie, dar care să nu îţi creeze probleme digestive.

Ce să accepţi şi ce să refuzi –  Nu încerca să fii flexibilă atunci când vine vorba despre ceea ce-ţi doreşti. Refuză elegant şi subtil ideile care îţi displac.

Gandirea pozitivă – Trebuie să ai în vedere că indiferent de ce s-ar întâmpla vei găsi soluţii, fie ele şi de moment. Nu te lăsa copleşită de probleme, iar atunci când nu mai poţi ia o pauză fie şi de o zi sau două, pentru a-ţi recăpăta tonusul.

Vremea – Nu o poţi controla, dar îţi poţi lua măsuri de precauţie sau te poţi adapta. Ideal ar fi să îţi alegi o zi de septembrie sau început de octombie, astfel încât să nu fie nici prea cald, nici prea frig, nici şanse prea mari de precipitaţii.

Citeşte şi  Ce fel de nuntă vei avea, în funcţie de zodie. Cu ce probleme te vei confrunta