Iată cele 5 lucruri pe care nu trebuie să le ai într-un apartament mic

Orice obiect joacă un rol important în decorul de interior, în mod special atunci când vine vorba despre un apartament mic. Dacă vrei să te bucuri de un apartament mic cât mai funcţional, primitor şi stylish, atunci ar trebui să nu îţi achiziţionezi niciodată aceste 5 lucruri.

RomaniaTV.net
17 nov. 2015, 13:29
Iată cele 5 lucruri pe care nu trebuie să le ai într-un apartament mic

Candelabru

Un candelabru este o piesă care nu trebuie folosită decât în spaţiile foarte mari, pentru a crea o atmosferă plină de strălucire. Acesta este o alegere total neinspirată pentru un apartament mic, pentru că nu va face decât să ocupe întreaga cameră.

Iluminatului unei încăperi mici sau a unui apartament mic trebuie să i se acorde o foarte mare atenţie, pentru a putea să te bucuri de fiecare spaţiu, indiferent de forma lui.

Citeşte şi  Cum să-ţi amenajezi CU CAP un apartament de mici dimensiuni

Culori închise

Nu folosi culori închise în apartamente mici, pentru că nu vei face decât să absorbi din lumina din încăperi, iar persoanele care vor locui aici se vor simţi destul de incomod.

Este mult mai bine să alegi culorile deschise, precum: roz pal, piersică, bej sau bleu. Accesoriile vor face întotdeauna un spaţiu să arate mai luminat. Optează pentru draperii în nuanţe deschise, iar în cazul cuverturilor de pat, optează pentru unele cu modele geometrice.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.