Iată cum a fost surprinsă Elena Băsescu în Parlament. Cu ce se ocupă acum fiica fostului preşedinte – FOTO

Elena Băsescu este acum consilier al Comisia de Afaceri Europene. Fiica fostului preşedinte este implicată în crearea documentelor necesare pentru ordinea de zi a comisiei

11 mai 2021, 17:40
Iată cum a fost surprinsă Elena Băsescu în Parlament. Cu ce se ocupă acum fiica fostului preşedinte – FOTO

Iată cum a fost surprinsă Elena Băsescu în Parlament. Aceasta a mărturisit că munca pe care o depune nu este deloc lejeră.

Iată cum a fost surprinsă Elena Băsescu în Parlament. Cu ce se ocupă acum fiica fostului preşedinte – FOTO

Elena Băsescu a declarat că își respectă programul de lucru, iar munca pe care o depune la Comisia pentru Afaceri Europene nu este deloc una lejeră. Fiica fostului președinte a fost întrebată cu ce se ocupă și ce funcție ocupă în Parlament.

Citeşte şi: Elena Udrea rupe tăcerea după ce a fost condamnată la 8 ani de închisoare cu EXECUTARE: Toţi colaboratorii lui Băsescu sunt vizaţi, doar cei care au schimbat tabără scapă!

„La Comisia pentru Afaceri Europene”, a explicat Elena Băsescu.

Întrebată ce face la această comisie, fiica cea mică a fostului președinte a precizat „îmi respect programul, de la 8.30 la 16.30”, a spus ea, potrivit Antena 3.

Elena Băsescu a declarat că întocmește documentele de pe ordinea de zi a comisiei parlamentare. „Sunt consilier, așa cum am declarat în nenumărate rânduri. Întocmesc documentele necesare pentru ordinea de zi a comisiei și multe alte lucruri. (…) Nu mi se pare deloc lejeră”, a adăugat fiica fostului președinte.

Fanatik relata în urmă cu ceva timp faptul că fostul europarlamentar ar ajunge să primească 11.000 de lei, însă e vorba de venitul brut. Elena Băsescu a candidat toamna trecută pe listele PMP pentru un loc de deputat în Constanţa, însă partidul său nu a trecut pragul electoral. Potrivit ultimei declaraţii de avere, Elena Băsescu a primit în 2019 doar indemnizaţie de creştere copil şi alocaţii, plus pensiile alimentare. Pensiile alimentare s-au ridicat la 60.000 de lei, în timp ce indemnizaţia la doar 38.000 de lei.

Elena Băsescu a candidat toamna trecută pe listele PMP pentru un loc de deputat în Constanţa, însă partidul său nu a trecut pragul electoral. Potrivit ultimei declaraţii de avere, Elena Băsescu a primit în 2019 doar indemnizaţie de creştere copil şi alocaţii, plus pensiile alimentare. Pensiile alimentare s-au ridicat la 60.000 de lei, în timp ce indemnizaţia la doar 38.000 de lei.

Citeşte şi: Elena Băsescu e angajată în Parlamentul României. Ce salariu are fiica fostului preşedinte!