Iată cum „dieta cu vinete” te ajută să slăbeşti încet şi sigur, fără să te mai îngraşi

Este una dintre acele diete sanatoase și sigure pe care ți-o dorești. Ai încercat, probabil, destule rețete riscante, unele cu efect rapid, urmate de o îngrășare rapidă. Dacă ești în căutare de diete sanatoase, oprește-te la asta!

RomaniaTV.net
10 nov. 2015, 11:13
Iată cum „dieta cu vinete” te ajută să slăbeşti încet şi sigur, fără să te mai îngraşi

Această dietă nu este una foarte strictă, singura regulă majoră fiind aceea de a consuma cât mai multe din aceste legume.Vinetele sunt recomandate în aproape toate dietele, deoarece au un conținut bogat în apă ( 93% ), sunt o bună sursă de fibre, potasiu, magneziu, dar și vitamina A și C.

Datorită acestor minerale și vitamine pe care le conțin, vinetele au grijă de sănătatea inimii, a sistemului osos, dar îți întăresc și sistemul imunitar. Consumând regulat aceste legume, poți uita de insomnie, nervi sau stres și îți poți detoxifia corpul. În plus, cu ajutorul lor poți slăbi până la 5 kilograme pe lună, deoarece ele calmează setea și foamea și dau rapid senzația de sațietate.

Citeşte şi  Dieta cu aer. Vezi cum te ajută respiraţia să slăbeşti

Vinetele pot fi consumate fie sub formă de salată, însă fără pic de maioneză adăugată, fie la grătar, combinate cu alte legume precum ardeiul, roșiile sau usturoiul fie la cuptor, umplute cu diverse legume.Reguli de bază pentru dieta cu vinete:1. Cel puțin două dintre mese trebuie să conțină vinete.2. Dieta cu vinete permite consumul de carne și lactate slabe, pâine integrală și legume, cu excepția cartofilor.

Fructele se consumă doar ca gustări, de două ori pe zi.3. Pe parcursul dietei, evită zahărul și alcoolul și bea cât mai multa apă, ceaiuri sau sucuri proaspete.Acestea sunt trei variante de meniu, care vă asigură un consum echilibrat și constant de vinete, cheia succesului în aceasta dieta:Mic dejun ( puteți alege una din cele trei recomandări ).

Citeşte mai mult pe antenasatelor.ro


loading...
Partenerii noștri