Iată cum îţi distruge zahărul întregul corp

E dulce, e gustos - aşa gândesc mulţi dintre oameni, însă prea puţini sunt conştienţi că zahărul este un adevărat „ucigaş tăcut” şi că creează haos în întregul corp.

RomaniaTV.net
06 dec. 2013, 09:04
Iată cum îţi distruge zahărul întregul corp

1. Zaharul ingrasa organele

Produsele care contin zahar natural sau indulcitori artificiali favorizeaza acumularea de grasime pe organele interne. Asadar nu doar circumferinta taliei se mareste daca mananci mai multe produse dulci decat ar trebui, ci si circumferinta ficatului, spre exemplu.

Citeşte şi STUDIU: Cum ne afectează dulciurile memoria

2. Zaharul „pregateste” organismul pentru diabet

Zaharul – sub orice forma – predispune la aparitia diabetului daca este consumat in exces. Si sa ajungi la exces este foarte usor. E suficient sa bei cafeaua de dimineata cu trei lingurite de zahar, sa mananci o prajitura sau ceva dulce in cursul zilei, sa bei un pahar de suc, sa iei mesele mereu cu paine si sa fii un fan inversunat al cartofilor. Nu trebuie neaparat sa mananci trei tavi cu prajituri zilnic. Doar daca introduci o data in organism 150 de calorii din zaharul continut de sucul abia baut iti cresti riscul de a face diabet cu 1,1%.

Citeşte şi Zahărul, cel mai periculos DROG. Vezi cine spune asta şi ce măsuri cere

3. Zaharul dauneaza inimii

Acolo unde exista o predispozitie la diabet, exista si o predispozitie la boli de inima. De fapt, diabetul si afectiunile cardiovasculare merg mana in mana. Diabetul in sine nu te omoara, dar te omoara infarctul sau accidentul vascular-cerebral – incident grave, soldate deseori cu deces, care apar frecvent in randul persoanelor diabetice.

CONTINUAREA PE LYLA.RO.