Iată cum să combaţi dinţii galbeni

Toate ne dorim să avem un zâmbet perfect cu dinții albi ca în reclamele de la televizor. Ne întrebăm cum fac de au dantura așa de albă. Evident, cele mai multe dintre ele sunt supuse unui tratament pentru albire, deoarece aceștia se îngălbenesc în timp din cauza obiceiurilor de zi cu zi.

RomaniaTV.net
13 apr. 2016, 13:18
Iată cum să combaţi dinţii galbeni

Așa cum deja știm, una dintre principalele cauze care duc la îngălbenirea dinților este tutunul, dar și multe dintre alimentele pe care le consumăm. Acestea atacă smalțul și devine galben. Este o problemă inestetică. Cum se poate evita?

În general, procesul de îngălbenire a dinților este unul lent, dar continuu. Se întâmplă atunci când acidul care se găsește în alimente rămâne în gură și atacă smalțul. Oamenii mai în vârstă tind să aibă dinții galbeni mai mult decât tinerii, iar această îngălbenire a dinților poate să apară dacă nu ai o dietă sănătoasă.

Citeşte şi  Cum să-ţi faci singură pasta de dinţi pentru albire. Reţeta Adinei Halas

Iată ce alimente pot afecta albirea dinților:

Cafeaua și ceaiul

Cum ar fi dimineața dacă nu ai savura o ceașcă de cafea? Dar după-amiaza fără o ceașcă de ceai? Trebuie să știm că aceste două băuturi sunt cele care au cele mai multe substanțe care fac rău danturii. Motivul este simplu. Cafeaua și ceaiul sunt cele pe care le consumăm mereu și de aceea penetrează mai ușor smalțul. Cu toate acestea, nu trebuie eliminate din dieta zilnică, ci consumate cu moderație. Încearcă să le combini mereu cu lapte normal sau lapte de soia. Impactul este mai redus.

Citeşte mai mult pe click!pentrufemei.ro