Iată cum să slăbeşti 5 kg într-o săptămână

Fie că vrei să slăbești câteva kilograme pentru a încăpea în costumul de baie sau că vrei să scapi de colăceii de pe burtă, cu siguranță ai nevoie de un plan bine pus la punct pentru a-ți atinge țelul.

RomaniaTV.net
05 aug. 2016, 12:39
Iată cum să slăbeşti 5 kg într-o săptămână

Propunerea de azi presupune mici sacrificii, combinate cu tehnici specifice. Astfel, în loc să te lupți cu o dietă restrictivă, cel mai bine este să alegi exact ceea ce ți se potrivește în așa fel încât să vezi și rezultatele. Deci, optează pentru cel puțin patru dintre sfaturile oferite mai jos.

Bea apă

Renunță la alte băuturi, apa trebuie să fie principala sursă de hidratare. Un smoothie, un suc natural de fructe sau o bere conțin în medie peste 100 de calorii. Alte lichide pot avea, de asemenea, sodiu sau carbohidrați care favorizează retenția de apă în organism.

Apa, pe de altă parte, are zero calorii, iar carbohidrați și sodiu în cantități neglijabile sau deloc, ceea ce o face sursa perfectă de hidratare. Poți adăuga felii de lămâie și mentă.

Renunță la pâine și la paste

Renunță la toate cerealele rafinate, cum ar fi orezul alb, pastele, chiflele, deoarece carbohidrații din aceste alimente provoacă balonarea. Carbohidrații simpli fac ravagii în ce privește greutatea, deoarece aceștia sunt digerați foarte repede, lăsându-te cu o senzație de foame. Înlocuiește-le cu legume timp de o săptămână. Carbohidrații complecși din legume sunt digerați mai lent, astfel încât dau senzația de sațietate mai mult timp.

Citeşte şi  Dieta cu ceapă: Slăbeşti 6 kg în 5 zile

Fă exerciții cardio 30 de minute pe zi

Orice antrenament te va ajuta să arzi caloriile. Dar, vei slăbi mai ușor dacă alegi o serie de exerciții care antrenează mai mulți mușchi simultan.

Bea cafea cu o oră înainte de antrenament

Înainte de a merge la sală, bea o ceașcă de cafea. Aceasta este singura excepție de la regula privind consumul de apă. Așa cum cafeaua de dimineață te ajută să fii mai productivă la muncă, și cea băută înainte de antrenament te va energiza pentru exerciții.

Bucură-te de sex în fiecare noapte

Nu că ai avea nevoie de un motiv ca să faci sex în fiecare seară. Dar, dacă ești mai leneșă din fire, acesta este impulsul de care aveai nevoie. Fă sex în fiecare seară, relația voastră va avea de câștigat, iar tu vei slăbi mai ușor.

Dormi cu 30 de minute mai mult pe noapte

O jumătate de oră de odihnă în plus te va ajuta dimineața să faci cele mai bune alegeri alimentare., nu te vei mai simți obosită și nu vei mai căuta scuze să sari peste exercițiile matinale.

Iată cum să slăbești 20 de kg cu dieta cu dovleac!