Iată cum să-ţi descoperi cea mai ascunsă dorinţă a ta

Numarul care dezvaluie dorinta cea mai ascunsa a unei persoane reprezinta o influenta importanta in numerologie, fiind, spre deosebire de Numarul Destinului si de cel al Sensului Vietii, mai putin revelator pentru ceilalti. Reprezinta dorintele ascunse ale unei persoane, ceea ce ii place si ceea ce nu sufera si o persoana care reuseste sa isi indeplineasca dorinta cea mai ascunsa devine, spun numerologii, o persoana multumita si impacata cu sine si cu ceilalti.

RomaniaTV.net
25 aug. 2017, 19:23
Iată cum să-ţi descoperi cea mai ascunsă dorinţă a ta

Cum poti calcula acest numar?

Numara fiecare vocala (A, E, I, O, U) existenta in numele si prenumele tau (exact asa cum apare el scris in certificatul de nastere) cu ajutorul tabelului pe care il poti vedea mai jos. Suma totala -redusa la un singur numar prin adunarea celor doua cifre (Numarul 11 va fi, de fapt, numarul 2)- reprezinta cele mai secrete dorinte ale tale.

Poti folosi ca vocala si litera Y, mai ales daca in acea silaba nu exista alta vocala (de exemplu Carolyn) si litera W, daca se regaseste intr-un nume si este precedata de o vocala.

1

Persoanele cu acest numar al dorintelor ascunse se vor simti implinite daca reusesc sa fie numarul 1 in orice competitie. Au nevoie sa simta mereu ca sunt invingatori in toate domeniile vietii. Castigarea primului loc le face sa se simta acceptate si apreciate si aceasta este, pentru tine, calea cea mai usoara de a te simti apreciata.

2

Persoanele care au acest numar al dorintelor ascunse simt o mare nevoie de dragoste si armonie in viata lor. Rezolvarea problemelor si conflictelor folosindu-se de diplomatie le face sa simta ca au reusit, intr-adevar, sa realizeze ceva. Daca evita stresul si conflictele aceste persoane reusesc sa se simta implinite.

3

Persoanele cu acest numar al dorintelor ascunse se simt multumite atunci cand se implica in orice activitate creativa. Le place sa isi foloseasca talentele pentru a avea un statut deosebit si pentru a se simti bine in legatura cu sine. Interactiunile sociale si placerea de a fi impreuna cu prietenii le fac sa se simta implinite.

4

Simtiti nevoia de siguranta din punct de vedere financiar si profesional. Fericirea poate fi castigata prin cunostinte, iar casa si tot ceea ce tine de casa joaca un rol deosebit de important pentru tine. Atunci cand cineva iti apreciaza cunostintele si abilitatile te simti implinita cu adevarat.

5

Dorinta de a gusta libertatea din plin si de a detine fraiele vietii tale este esentiala pentru tine. Fericirea inseamna sa poti merge unde vrei, cand vrei, cu cine vrei… Adori sa faci numai ceea ce iti place si orice limitarea a libertatii tale iti creeaza disconfort. Sa traiesti viata la maxim este dorinta ascunsa a sufletului tau, scrie horoscoponline.net. 

6

Ai o nevoie puternica de confirmare a propriei valori. Iti doresti sa fii apreciata simti o nevoie acuta de a-i ajuta pe cei din jurul tau. Este modul prin care tu te simti utila si implinita. Cand familia, prietenii sau colegii apreciaza eforturile pe care le faci pentru ei si cand iti multumesc pentru asta esti in al noualea cer.

7

Aveti o nevoie interioara puternica de a obtine un sens spiritual despre lumea din jurul tau. Aveti o apreciere innascuta pentru natura si minunile lumii din jurul tau. Indeplinirea vine cu posibilitatea de a petrece timp in singuratate si in cautarea intelepciunii

8

Numarul 8 te indeamna sa-ti concetrezi fortele pentru a te realiza material si sa dobandesti o pozitie de autoritate si putere. Fericirea ta este libertatea financiara, o afacere bine stabilita sau, cel putin, un loc de munca foarte sigur. Mediul in care te afli trebuie sa-ti produca impiinire

9

Cu un numar 9 al sufletului esti fericita atunci cand poti sa faci ceva in beneficiul umanitatii. Ai o dorinta puternica de a face ceva diferit in viata pentru care sa fii memorata. A trai viata din plin si ajutandu-I pe altii, iti produce un sentiment de implinire.