Iată cum scapi de furnici sau alte insecte care ţi-au invadat apartamentul

Te-ai trezit cu apartamentul invadat de furnici? Orice ai face, pare că armatele de insecte vor să pună stăpânire pe casa ta și nu vor să plece prea curând. Ai încercat cu tot felul de soluții din magazinele de specialitate, care parcă nu au avut niciun efect.  Ba mai mult, furnicile încep să vină din ce în ce mai mult de peste tot: pe sub ușă, pe sub geam, pe oriunde nimeresc. Dacă ești în această situație, îți răspundem la întrebarea care îți stă de ceva timp în minte: Cum pot să scap de furnici?

RomaniaTV.net
27 apr. 2016, 09:30
Iată cum scapi de furnici sau alte insecte care ţi-au invadat apartamentul

Sunt câteva soluții simple la care poți apela pentru a decima „clanurile” de furnici care au invadat casa. Cu siguranță ai aceste ustensile și ingrediente în casă, așa că nu te gândi că vei scoate mulți bani din buzunar.

Citeşte şi  MIT DEMOLAT: 60% dintre furnici sunt, de fapt, LENEŞE

Bandă dublu adezivă

Banda dublu adezivă este perfectă în condițiile în care furnicile au luat deja cu asalt diferite obiecte de la tine din casă. Lupta pentru supremație începe acum. Taie o bucată de bandă dublu adezivă și crează o fortăreață din ea, în jurul obiectului pe care furnicile l-au cucerit deja.

În scurt timp, vei observa cum se predau pe banda adezivă și nu vor mai putea să plece de acolo. Fă asta cu toate obiectele din casă care au fost asaltate de furnici. Vei vedea cât de repede funcționează.

Citeşte mai mult pe Elli.ro