Iată de ce matuşa este importantă în viaţa copilului tău!

Stiai ca un copil este mai fericit daca are o matusa iubitoare in preajma? Pentru ca matusa este cea care il va iubi, il va invata lucruri pe care parintii si bunicii nu-l vor invata, ii va oferi sfaturi, se va juca si il va alinta. Asa cum numai o matusa o poate face! Iata de ce matusa este importanta in viata copilului tau!

RomaniaTV.net
05 sept. 2018, 10:06
Iată de ce matuşa este importantă în viaţa copilului tău!

Ai observat ca familiile din prezent (ma rog, cele pe care le numim noi „moderne”) au tendinta de a avea structuri, configurari si organizari diferite? Cu frati vitregi, sotia tatalui, sotul mamei, tot felul de rude si verisori de gradul doi si trei etc. Ei bine, ma bucur ca macar matusa este constanta.

Dar cine este matusa?

Matusa nu inseamna doar ruda. In prezent termenul de „matusa” devine din ce in ce mai mult… un stil de viata? Este o persoana mult mai apropiata decat acea „matusa” din trecut.

Matusa devine cumva o a doua mama, o prietena sau o profesoara pentru copilul tau. Si in plus, matusa este persoana care ii ofera „extra” dragoste copilului tau, conform iheartintelligence.com.

Parintii sunt cei care il invata pe copil, bunicii sunt cei care il alinta, nu-i asa? Iar matusa ii ofera sfaturi, se joaca si il „intelege” mai bine.

Copilul tau are o matusa iubitoare? Atunci ai grija ca aceasta sa fie cat mai mult in viata lui!

Iata de ce matusa este importanta in viata copilului tau:

  1. Matusa ii ofera o alta perspectiva asupra vietii.

Nu inseamna neaparat ca o va adopta, pe viitor, dar copilul va fi familiarizat cu noi idei, cu noi viziuni, cu altfel de pareri asupra diferitor lucruri.

  1. Matusa nu rateaza evenimentele importante.

Facand parte din familie, va fi acolo, la suflatul lumanarilor de pe tort, atunci cand puiul tau face 3 ani si va fi emotionata, atunci cand acesta va absolvi liceul. S-ar putea sa fie si cea care ii va spune care este treaba cu fetele atunci cand incepe pubertatea. Dar…despre asta tu vei afla mai tarziu.

  1. Matusa este mereu gata de distractie.

Indiferent daca este vorba despre a face castele de nisip, de a face tumbe sau de a iesi la un suc/bere la terasa. Pur si simplu, cu matusa este mai distractiv.

  1. Matusa ofera „extra” dragoste.

Bineinteles ca puiul tau este cel mai iubit copil din lume. Dar imagineaza-ti ca pe langa toata aceasta dragoste, mai aduce si matusa o portie? Citeste continuarea pe superbebe.ro