Iată de ce nu trebuie să permiţi unei persoane străine să intre în dormitorul tău

În timpul somnului omul devine foarte vulnerabil la factorii externi. De aceea este recomandabil să dormi în locuri confortabile, alături de persoana cu care te simți în siguranță.

13 mai 2018, 15:17
Iată de ce nu trebuie să permiţi unei persoane străine să intre în dormitorul tău

Cea mai intensă putere energetică o are mama unui nou născut, scrie devorbacutine.ro. Pruncul este capabil să adoarmă în mâinile ei chiar și în cele mai aglomerate locuri. Dacă cineva străin va încerca să îl adoarmă va vedea că copilul va deveni iritat și supărat. Acest lucru se întâmplă pentru că copii sunt hipersennsibili la energia umană.

Citeşte şi Vreţi să aveţi bunăstare şi să vă meargă bine? Nu spuneţi nimănui planurile dumneavoastră

Maturii sesizează mai dificil această aură, pentru că au trecut deja printr-un proces de adaptare și sunt mult mai rezistenți la schimbări.

Pentru a crea o barieră protectivă în fața energiei negative trebuie să evităm să dormim în spații aglomerate, ca autobuzul și să nu permitem ca în dormitorul nostru să intre persoane străine.

Un alt aspect care stă la baza unui somn bun, care te va alimenta cu o forță pozitivă, este calitatea relațiilor interumane.

Dacă un cuplu simte afecțiune reciprocă, atunci vor avea un somn liniștit împreună, în caz contrar noaptea va fi una tensionată, cu insomnie.