IMAGINI de COLECŢIE cu Dana Rogoz în COSTUM de BAIE. Transformarea este ULUITOARE. GALERIE FOTO

Dana Rogoz, mamă a unui băieţel, poate spune că la vârsta de 29 de ani are un trup de zeiţă. Aflată la o şedinţă foto, fosta Abramburica a făcut senzaţie cu trupul său perfect, pus în valoare de un costum de baie cu totul deosebit.

RomaniaTV.net
03 iul. 2015, 09:33

Dana Rogoz iubeşte vara mai mult ca orice. Sezonul estival este preferatul vedetei, deoarece apa şi soarele sunt elementele necesare pentru fericirea şi frumuseţea sa.

Dana Rogoz şi-a botezat fiul. Imagini SUPERBE de la eveniment FOTO

La o şedinţă foto, vedeta a uimit cu corpul său perfect şi cu alegerea ţinutei, care îi punea în valoare calităţile fizice. Pentru ca şi cei care încă nu au ajuns la piscină să se poată bucura de minunăţiile vieţii, Dana Rogoz a împărtăşit fotografiile cu prietenii virtuali.

Mai mult decât atât, vedeta a pus pozele şi pe blogul său, unde i-a transmis şi un mesaj băieţelului său: „Așa de mult mă bucur că a venit vara! Data viitoare când mai ajung la această piscină, SIGUR îl arunc și pe Vlăduț în ea. La cât de mult iubește să facă baie, cred că va fi o experiență foarte frumoasă atât pentru el, cât și pentru mine și Radu”.

Citeşte şi  Dana Rogoz, goală pe Facebook. FOTO