Iată şi alte întrebuinţări ale unei pungi de plastic

Eşti tentată să păstrezi toate pungile pe care le primeşti la supermarket? Iată câte lucruri poţi face cu o pungă de plastic!

09 oct. 2015, 11:38
Iată şi alte întrebuinţări ale unei pungi de plastic

1. Foloseşte-le pe post de mănuşi atunci când tapetezi cu unt sau ulei o tavă. Astfel, nu te vei murdări de grăsime, dar nici nu vei irosi o pereche de mănuşi.

2. O pungă poate fi folosită cu succes pentru decorarea torturilor şi a prăjiturilor. Tot ce trebuie să faci este să îi tai un colţ după ce ai umplut-o cu frişcă ciocoată.

3. Pune carnea în congelator după ce ai introdus-o în pungi de plastic. Astfel, vei evita ca sucurile de la carne să se împrăştie în bucătăria ta atunci când decongelezi carnea.

UTILIZĂRI neaşteptate şi practice ale CEPEI

4. Atunci când faci duş, pune-ţi telefonul sau tableta într-o pungă pe care o vei lega bine pentru a evita ca stropii de apă să ajungă pe ecranul tactil.

5. Umple o pungă cu oţet alb şi prinde-o, cu ajutorul unui elastic de bani, în jurul capului de duş, asigurându-te că acesta se află în întregime în oţet. În doar câteva minute, resturile de săpun, mucegaiul şi calcarul sunt îndepărtate fără niciun efort suplimentar.

6. Atunci când vopseşti un perete, înfăşoară rola trafaletului într-o pungă subţire, pentru ca acesta să nu absoarbă toată vopseaua.

Citeşte continuarea pe feminis.ro.