ÎCCJ a respins alianţa PRM – PRU la alegerile europarlamentare 2019

Înalta Curte de Casație și Justiției a decis, sâmbătă, că alianța naționalistă PRM + PRU nu se poate înscrie în alegerile europarlamentare, a anunțat liderul PRU Bogdan Diaconu.

RomaniaTV.net
09 mart. 2019, 18:50
ÎCCJ a respins alianţa PRM – PRU la alegerile europarlamentare 2019

Bogdan Diaconu a explicat că decizia ÎCCJ a fost luată pentru că PRM are două conduceri nerecunoscute care se contestă una pe cealaltă și niciuna din părțile care revendică PRM nu poate semna încheierea unei alianțe.

„Orice demers politic cu identitate națională care nu corespunde intereselor globaliste, bine alimentate de Soros și multinaționale, are de înfruntat obstacole uriașe. Nu Julienii, ci patrioții sunt împiedicați să candideze la europarlamentare. În goana după corectitudine politică, UE și fariseii săi încearca să strivească suveranitatea națiunilor. De aceea trebuie să fim în Parlamentul European, pentru a ne reprezenta cu demnitate Țara și Neamul! Astăzi, ÎCCJ a decis că Alianța PRM + PRU nu poate fi înscrisă în cursa electorală europeană. Naționalismul românesc nu poate fi oprit! Vom merge înainte și PRU va avea liste de candidați la alegerile europarlamentare, din 26 mai 2019! Doamne-ajută!”, a scris Diaconu pe Facebook