Icoană făcătoare de MINUNI la Boian. Fecioara Maria plânge de 21 de ani FOTO

Publicat: Joi, 15 Ianuarie 2015 16:58 // Actualizat: Joi, 15 Ianuarie 2015 16:58 // Sursa: romaniatv.net

In seara zilei de 18 decembrie 1993, pe cand in Bisericuta de la Boian se slujea utrenia, crestinii aflati la slujba au fost martorii unei adevarate minuni.

La chemarea preotului in fata iconostasului: "Pe Nascatoarea de Dumnezeu si Maica Luminii, intru cantari cinstindu-o sa o marim", din ochii Maicii Domnului de pe icoana iconostasului a inceput sa izvorasca lacrimi, scrie bzi.ro.

Fecioara a plans pentru o saptamana intreaga, iar apoi lacrimile sale au inceput sa se verse mai rar. Peste un an, a inceput sa planga si Pruncul Iisus, pictat in bratele Mamei Sfinte.
Inalt Prea Sfintia Sa Onufrie, Arhiepiscopul Cernautilor si Bucovinei a verificat faptul si s-a constatat ca e o minune Dumnezeiasca si icoana a fost canonizata.

Citeşte şi Icoana făcătoare de minuni din România care plânge cu lacrimi de sânge. FOTO

Exista o multime de marturii despre minunile savarsite de aceasta icoana sfanta. Intr-o buna zi, ele vor fi publicate intr-o brosura a manastirii, dar pana atunci, va prezentam cateva dintre ele. Un copil olog a inceput sa mearga, altul cu o tumoare canceroasa s-a vindecat.

Toti crestinii, pe unde s-a facut procesiune cu aceasta icoana, au ramas multumiti sufleteste de aceasta binecuvantare. Copiile acestei icoane, au fost inmultite cu binecuvantarea inalt Prea Sintiei Sale Onufrie, si impartite credinciosilor.

Citeşte şi Au găsit o cutie sub ALTARUL unei biserici. Cand au deschis-o preoţii au ÎNMĂRMURIT

Plansul icoanei se mai repeta din cand in cand. Astfel, din august 1997 pana pe 13 decembrie in acelasi an, nu s-au mai ivit lacrimi pe chipul Fecioarei. In dimineata acelei zile s-a citit acest nou Acatist, iar seara a inceput sa planga. Parohul a observat si a dat de veste Ierarhului, care a venit a doua zi, dupa slujba si a savarsit un Te-Deum cu acatistul Maicii Domnului. In tot timpul acesta au izvorat lacrimi.

Fruntea Fecioarei este strajuita de-o coroana de aur, la fel si cea a Pruncului. De-a latul icoanei sunt insirate lantisoare cu cruciulite, lasate de credinciosi. Brose din aur, cu pietre pretioase, au fost puse de credincioase la icoana, s-o impodobeasca si sa le poarte noroc.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
26 ian 10:13
...si-a asumat in 1996 sarcina ce parea aproape imposibila de a-l aduce pe Dumenzeu acolo unde candva rasunau ordine de lupta. Icoană făcătoare de MINUNI la Boian. Fecioara Maria plânge de 21 de ani FOTO Oamenii locului nu au fost niciodata extrem de credinciosi, ba dimpotriva. Calugarii...
21 ian 16:03
...height="840" />Albinele nu au acoperit cu ceară chipul Domnului, după cum se poate observa în imaginea de mai jos. Vezi şi: Icoană făcătoare de MINUNI la Boian. Fecioara Maria plânge de 21 de ani FOTO ...
15 ian 17:24
...de la Boian se slujea utrenia, crestinii aflati la slujba au fost martorii unei adevarate minuni. Citește mai departe… …read more ...
15 ian 17:22
... .recentcomments a{display:inline !important;padding:0 !important;margin:0 !important;}
ultimele stiri


Just another WordPress...
1
EUR
4.8286
RON
05 Apr
noapte 6 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H