ICOANĂ FĂCĂTOARE DE MINUNI la PLOIEŞTI. O fetiţă a fost salvată de la moarte de TRIHIRUSA

Pomenirea icoanei Trihirusa se face în zilele de 28 iunie şi 12 iulie. Creştin ortodocşii au ocazia de a se închina la Ploieşti la această icoană, despre care se spune că este făcătoare de minuni, până joi.

28 iun. 2015, 12:20

Despre icoana Trihirusa, Maica Domnului cu trei mâini, se povestesc multe, scrie observatorulph.ro. Tanti Maria locuieşte în zona de Vest a Ploieştiului. Femeia a venit la biserică special pentru această icoană. „Pe vremea lui Ceauşescu mi s-a îmbolnăvit fata. Medicii mi-au spus: femeie du-te acasă că n-avem ce să-i facem copilului tău. Copila se usca pe picioare cu zilele. O femeie în vârstă mi-a spus să-mi iau copilul în braţe să o duc la biserică şi mi-a dat o iconiţă cu Fecioara Maria cu trei mâini. M-am rugat şi dormeam şi mă trezeam plângând. Rugăciunile mi-au fost ascultate. Acum fiica mea este mare, Are copii la rândul ei… Merge, vorbeşte, e sănătoasă. Atunci a fost o minune că a supravieţuit”, a povestit femeia, care spune că Dumnezeu ascultă pe oricine care vine la El cu credinţă.

Citeşte şi Crezi că ai farmece făcute? Iată cele mai PUTERNICE DESCÂNTECE de boală, de deochi şi de împăcare

„Trebuie să te rogi şi să speri. Există minuni şi în zilele noastre. Suntem destul de păcătoşi. Am uitat să ne iubim aproapele, suntem materialişti, fără să ne dăm seama că, de fapt, răutatea şi invidia nu duce la nimic şi noi suntem aşa pentru că am uitat să ne rugăm. Am uitat să-I mulţumim lui Dumnezeu pentru ceea suntem… Săraci, bogaţi, sanatoşi sau bolnavi trebuie să îi mulţumim lui Dumnezeu pentru orice lucru mărunt. Pentru pâinea după masă, pentru faptul că avem apă, pentru că Soarele răsare şi noi începem o nouă zi”, era de părere tanti Mari.

Trihirusa, aşa cum mai este numită, icoana făcătoare de minuni, va rămâne la Ploieşti până joi.