Idei de cadouri de 8 Martie. Uite cum îţi poţi surprinde femeia specială din viaţa ta

Ziua Internaţională a Femeii, sau ziua Mamei este momentul în care ne arătăm dragostea pentru cele mai importante femei din viaţa noastră. De opt martie, doamnele şi domnişoarele sunt copleşite de cadouri, flori şi cuvinte frumoase.

07 mart. 2016, 08:17
Idei de cadouri de 8 Martie. Uite cum îţi poţi surprinde femeia specială din viaţa ta

Iată câteva idei de cadouri menite să le aducă zâmbetul pe buze celor mai importante femei din viaţa voastră.

Florile sunt întotdeauna cea mai sigură alegere atunci când sunteţi în pană de idei. Aranjamentele florale făcute cu multă migală şi buchetele de flori vor aduce cu siguranţă bucurie în sufletul femeii speciale din viaţa voastră. 

De exemplu, Lalelele sunt cele mai populare flori de 8 martie şi sunt asociate cu iubirea şi pasiunea, mai ales dacă sunt roşii. Cele galbene simbolizeaza gânduri pozitive, cele albe – iertare, în timp ce lalelele mov au un caracter nobil.

O cutie de bomboane de ciocolată vor îndulci ziua femeilor.

Parfumurile, seturile de baie cu gel de duş, loţiuni sau uleiuri, reprezintă de asemneanea o idee la îndemâna domnilor.

De asemenea, eşarfele din materiale fine, precum mătasea sau caşmirul, însoţite de broşe cu şnur de mărţişor, sunt cadouri apreciate de doamnele din viaţa voastră.

Cei care vor să îşi răsfeţe iubita, mama, prietena sau sora, pot opta pentru o şedinţă de relaxareşa spa, masaj şi tratamente de îngrijire. Tratamentele revigorante o vor ajuta să se umple de energie şi voie bună şi îi vor face ziua mai frumoasă.

Un alt cadou cu care vă puteţi surprinde femeia din viaţa voastră este o cină romantică. Doamnele vor fi foarte încântate, mai ales dacă gătiţi chiar voi.

Bijuteriile vor fi întotdeauna printre cadourile preferate de doamne. Chiar dacă au foarte multe, întotdeauna se vor bucura de o nouă bijuterie în colecţia lor.