Idei de cadouri pentru femei, în funcţie de personalitatea lor

Dacă nu ai cumpărat încă darurile de Crăciun pentru femeile din jurul tău, atunci aceste sfaturi îţi vor fi de ajutor. Vezi mao jos câteva idei de cadouri pentru femei pe care le poţi alege în funcţie de personalitatea lor.

RomaniaTV.net
17 dec. 2012, 06:44
Idei de cadouri pentru femei, în funcţie de personalitatea lor

Idei de cadouri pentru femeile ecologiste

Daca ai in cercul tau de rude, prieteni sau colegi o femeie care militeaza pentru salvarea mediului, atunci cadoul pentru ea este ceva care sa nu risipeasca energia sau care sa salveze mediul inconjurator. Asadar iti poti indrepta atentia catre un cos de gunoi compartimentat pentru sortarea materialelor reciclabile, ceas bio sau ceasuri alimentate cu apa, obiecte din materiale reciclate.

Idei de cadouri pentru femeile cu simt artistic

Pentru femeile cu simt artistic sunt potrivite cadourile care le stimuleaza imaginatia. Poti opta pentru o imprimanta la care sa-si printeze fotografiile, aparat de fotografiat, felinare decorative, un jurnal, cutiute muzicale, carti de crosetat/tricotat, cursuri de machiaj/coafura, acuarele/bloc de desen, casete de bijuterii, ceaiuri, ustensile de gatit, albume foto, albume cu picture celebre, trusa de farduri.

Idei de cadouri pentru gospodine

Pentru femeile care adora sa-si petreaca timpul in bucatarie, cadourile indicate sunt: seturi de pahare, de oale, farfurii si tacamuri, seturi de ustensile sau condimente, ghivece in care sa-si cultive verdeturile, tavi pentru cuptor, robot de bucatarie, sort/manusi de gatit, cantar de bucatarie, recipiente pentru condimente, seturi de cutite de bucatarie, carti de bucate de colectie.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro


loading...