Idei de mobilier de bucătărie care o să îţi transforme casa radical

Bucataria este “inima” oricarei case, nu este doar locul unde gatesti. Cel putin asta considera designerul Tyler Wisler care ne spune ca trebuie sa uitam de trenduri, de moda, de ideile altora, si sa ne amenajam bucataria asa cum ne place, in stilul nostru, cat mai original, relateaza Showbizreport.ro.

RomaniaTV.net
07 iul. 2015, 10:15
Idei de mobilier de bucătărie care o să îţi transforme casa radical

Wisler, ale carui proiecte spectaculoase de mobilier de bucatarie au facut furori in presa de profil din SUA, este laudat pentru faptul ca reuseste sa imbine intr-un mod original piesele de mobilier clasice cu cele moderne, pentru a crea ambiante spectaculoase.

“Bucataria este locul in care ne petrecem cele mai placute momente, de aceea este bine sa o amenajam asa cum ne dorim”, afirma artistul.

“Uitati de mobilierul de serie, de plictisitoarele corpuri clasice, lasati la o parte compromisurile. Bucataria si nu numai ea trebuie sa va reflecte personalitatea. Chiar va plac clasicele placaje in culori maronii, fara niciun fel de artificiu, chiar conteaza pretul si nu placerea de a veni acasa intr-un decor unic, pe gustul vostru?”, se intreaba artistul.

Vedeti solutiile gandite de Wisler pe Showbizreport.ro.