Idei de unghii la modă în toamna lui 2023. Cu aceste nuanțe nu vei da greș

Unghii la modă în toamna lui 2023. O manichiură perfectă te va scoate de fiecare dată din anonimat, mai ales dacă alegi culorile potrivite sezonului în care te afli.

02 oct. 2023, 18:48
Idei de unghii la modă în toamna lui 2023. Cu aceste nuanțe nu vei da greș
Idei de unghii la modă în toamna lui 2023. Cu aceste nuanțe nu vei da greș

Unghii la modă în toamna lui 2023. Nici o ținută de toamnă nu este completă fără o manichiură perfectă, care să te scoată din obișnuit. Culorile alese sunt foarte importante pentru a fi la modă în acest sezon colorat.

Citește și: Ne luam adio de la sclipiciul din make-up și de pe unghii! De când va dispărea acesta de pe piața din România

Unghii la modă pentru toamna lui 2023

Ce tip de modele și culori de unghii sunt în tendințe pentru toamna lui 2023? Orice ați alege din aceste sfaturi, veți ieși din anonimat, iar culorile vor fi cu siguranță apreciate. Modele îndrăznețe, pentru o toamnă spectaculoasă, după cum spun specialiștii. Finisajele cromate strălucitoare pe care le-ați văzut peste tot în ultimele luni revin în forță, dar cu o schimbare de look proaspătă de toamnă.

În locul unghiilor lăptoase, toamna ne face să ne îndreptăm spre nuanțe de sirop de arțar și modele inspirate din culorile catifelate ale cafelei. Îmbrățișează noul anotimp cu nuanțe de negru și burgundy, iar forma unghiilor trebuie să fie lungă sau migdală. Pe de altă parte, se poartă și modelele elegante și discrete, cum ar fi micro french tips și unghiile nude naturale. Lungimile scurte sunt, de asemenea, în revenire, perfecte pentru un stil.

Când vine vorba de cele mai bune culori de toamnă pentru unghii, nu veți da niciodată greș cu nuanțe calde și tonuri pământii. Alegeți un maro caramel, cădeți în melancolie cu merlot profund sau adăugați puțin portocaliu dovleac, că tot se apropie Halloween-ul. Nu degeaba aceste culori sunt preferatele toamnei. Pentru ceva un pic mai trendy, verdele măsliniu este un must have pentru modelele de unghii de toamnă din acest an.

Și unghiile au nevoie de un pic de îngrijire suplimentară pentru a lupta cu vremea rece. Pentru a vă păstra unghiile puternice și sănătoase pentru toamnă, asigurați-vă întotdeauna că folosiți o cremă hidratantă pentru mâini. Investiți într-un ulei pentru cuticule pentru a evita uscarea acestora, dar și pentru a stimula creșterea unghiilor și pentru a vă proteja noua manichiură de ciobire. Toamna este, de asemenea, momentul să fii foarte pretențioasă cu oja.

Optați pentru lacuri vegane și non-toxice, care nu folosesc substanțe chimice dure. Adăugarea unui strat de întăritor de unghii va oferi unghiilor rezistența și protecția de care au nevoie pentru a supraviețui frigului . Plus un strat suplimentar de strălucire pentru un factor wow.

Citește și: Testul unghiilor. Spune ce culoare au unghiile tale ca sa afli de ce boala suferi